products

Garantie van de het Levenstijd van de e-mail de Verschepende Microsoft Windows Server 2016 Standaardvergunning Zeer belangrijke

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: De norm van de venstersserver 2016
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $22
Verpakking Details: Geen pakket
Levertijd: 1
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100000/Day
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Microsoft Versietype: De norm van de venstersserver 2016
Modelnummer: De norm van de winstserver 2016 Productnaam: venstersserver 2012 R2-norm
Levertijd: Winthin 1 uren Verzendwijze: E-mail
Besturingssystemen: Vensters Het pakket omvat: Digitale sleutel
Activering: 100% activering online globaal Garantie: Het levenstijd
Hoog licht:

E-mail Verschepende Microsoft Windows Server

,

Microsoft Windows Server 2016 Standaardvergunning

,

Ce-Windows Server 2016 Standardvergunning


Productomschrijving

Vergunning van de de Winstserver 2016 standard van de Windows Server 2016 Standardvergunning de Zeer belangrijke

 

 

De Windows Server 2016 Standarduitgave is de nieuwste basisversie van de lage gevirtualiseerde die software voor de hoge milieu's van de verkeerscontainer wordt gebouwd. Deze innovatieve software concentreert zich bij het verstrekken van een hoog niveau van flexibiliteit van gebruik en controle aan ondernemingen met behoefte aan een oplossing om wolk-klaar werkbelasting met meer gemak te beheren. De Windows Server 2016 helpt ook om kwaadwillige aanvallen tegen uw systeem met een versterkte veiligheidsreeks te verhinderen die ook om het even welke verdachte activiteit als preventieve maatregel ontdekt. De gebruikers kunnen bestaande toepassingen veranderen in wolk-klaar oplossingen en ontwikkelaars helpen om nieuwe apps tot stand te brengen gebruikend containers, microservices, en de nieuwe Nano Server. Uw datacentrum kan met een geautomatiseerd en veerkrachtig besturingssysteem worden in werking gesteld en zal toegang tot veel van dezelfde wolk-efficiënte die eigenschappen hebben in Microsoft Azuredatacentra worden gevonden.
 
 
 
Met Windows Server 2016 Standard, krijgen de gebruikers tot eigenschappen zoals servervirtualisatie, opslag, software-bepaald voorzien van een netwerk, de platforms van de Webtoepassing, serverbeheer en automatisering, informatiebescherming, virtuele bureaubladen toegang, en veel meer. Één van de nieuwste eigenschappen van Microsoft met 2016 is Nano Server, een installatieoptie zonder hoofd voor Windows Server 2016, en heeft een lagere VHD grootte van 93% dan Windows Server.
Bouw Uw Toekomst met Windows Server 2016

De Microsoft Windows Server Standard 2016 verstrekt Toegevoegde Lagen van Veiligheid

Verbeter veiligheid en verminder risico met veelvoudige lagen van ingebouwde bescherming

 
Ingebouwde Containers

Ingebouwde Containers

Ontwikkel me en leid dankzij met behendigheid Windows Server en containers hyper-V

Nieuwe Plaatsingsopties

De verhogingsbeschikbaarheid en vermindert resourcegebruik met de lichtgewicht Nano Server

Nieuwe Plaatsingsopties
Garantie van de het Levenstijd van de e-mail de Verschepende Microsoft Windows Server 2016 Standaardvergunning Zeer belangrijke 3

Innovatief Voorzien van een netwerk

Software-bepaald voorzien van een netwerk met cloud-like efficiency te automatiseren

Rendabele Opslag

Bouw hoogst beschikbare, scalable software-bepaalde opslag en druk kosten

Rendabele Opslag
Versterk uw veiligheid - beginnend bij het besturingssysteem.
Versterk uw veiligheid - beginnend bij OS
___
De hulp verhindert kwaadwillige aanvallen en ontdekt verdachte activiteit waar het van belang is: uw besturingssysteem en werkbelasting. Baseer me op veiligheidseigenschappen die in Windows Server 2016 worden gebouwd bevoorrechte toegang te controleren, bescherm virtuele machines, en verhard het platform tegen nieuwe bedreigingen.
Efficiënter ben met software-bepaald datacenter.
Efficiënter ben met software-bepaald datacenter
___
Breng flexibiliteit en de controle aan uw datacenter terwijl het verminderen van kosten met software-bepaald verwerkt, opslag, en voorzien van een netwerk gegevens. Stel uw datacenter met een geautomatiseerd en veerkrachtig besturingssysteem in werking, en heb toegang tot veel van dezelfde wolk-efficiënte die eigenschappen in Microsoft Azuredatacenters worden gevonden.
Vernieuw sneller met wolk-klaar toepassingswerkbelasting.
Vernieuw sneller met wolk-klaar toepassingswerkbelasting
___
Stel en stel veilig uw bestaande toepassingen op Windows Server 2016 op in werking om hen in nieuwe wolk-inheemse modellen om te zetten. Help ontwikkelaars te vernieuwen en on-premises en wolkentoepassingen tot stand te brengen gebruikend de recentste technologie- containers, microservices, en Nano Server.
Verbeter Veiligheid met Windows Server 2016
Verbeter Veiligheid met Windows Server 2016

Baseer me op nieuwe die lagen van bescherming in het besturingssysteem aan verdere bescherming tegen veiligheidsbreuken worden gebouwd. Help kwaadwillige aanvallen blokkeren en de veiligheid van uw virtuele machines, toepassingen, en gegevens verbeteren.
Virtualiseer zonder Veiligheid Te compromitteren.
Virtualiseer zonder veiligheid te compromitteren
___
Het gebruik beschermde Virtuele Machines helpen uw virtuele machines beschermen tegen een gecompromitteerde stof evenals uw naleving verbeteren. De beschermde Virtuele Machines worden gecodeerd gebruikend BitLocker en zullen op gezonde gastheren lopen.

 

Bescherm beheerdergeloofsbrieven.
Bescherm Beheerder Credentials
___
De beheerdergeloofsbrieven van de hulpwacht van pas-de-Knoeiboel aanvallen door Credentiewacht en Verre Credentiewacht te gebruiken. De voorrechten van de grensbeheerder met Just-in-timebeleid en net genoeg Beleid.
Bescherm de toepassingen die op uw besturingssysteem lopen, overal heeft het opgesteld.
Bescherm de toepassingen die op uw besturingssysteem lopen, overal heeft het opgesteld

Verbeter de bescherming van uw toepassingen on-premises of het lopen in de wolk. De hulp verzekert slechts vertrouwde op softwarelooppas op de server met Apparatenwacht. De hulp beschermt tegen de aanvallen van de geheugencorruptie met de Wacht van de Controlestroom. De hulp beschermt tegen gekend die malware met Windows Defender voor serverfuncties wordt geoptimaliseerd.
Ontdek snel veiligheidsbedreigingen.
Ontdek snel veiligheidsbedreigingen
___
De hulp ontdekt verdacht gedrag in de pit of andere gevoelige processen met geavanceerde controlemogelijkheden. Plus, van het de Verrichtingenbeheer van gebruiksmicrosoft de Reeksinzicht & Analytics-hulpmiddelen aan opstelling alarm en rapportering.
De isolatie van de verhogingstoepassing.
De isolatie van de verhogingstoepassing
___
De hulp beschermt op container-gebaseerde toepassingen met containers hyper-V. Gebruik de verdeelde firewall, een software-bepaald voorzien van een netwerkvermogen, om intern en extern netwerkverkeer aan virtuele machines te controleren.
Verhogingsefficiency en behendigheid met software-bepaald datacenter.
Verhogingsefficiency & behendigheid met software-bepaald datacenter

Los uw operationele en begrotingsuitdagingen op. Meng fysieke en virtuele infrastructuren door software-bepaald gegevens verwerken, opslag, en voorzien van een netwerktechnologieën.
Baseer me op veerkrachtig gegevens verwerken
___
Stel uw datacenter met het uiterste vertrouwen met een geautomatiseerd, veerkrachtig serverbesturingssysteem in werking.
Krijg betaalbare krachtige opslag
___
De verhogings datacenter efficiency en drukt de kosten van het opslagbeheer met software-bepaalde opslagmogelijkheden
Antwoord sneller met snelle netwerkschaal
___
Beweeg uw netwerk-controle laag van hardware aan software. Automatisch saldo en verschuivingswerkbelasting zonder schakelaars te plaatsen.
Vernieuw sneller wanneer u apps op Windows Server bouwt.
Vernieuw sneller wanneer u apps op Windows Server bouwt

Zet de manier om u ontwikkelt, opstelt en uw toepassingen met een modern DevOps-milieu in werking stelt. Breng behendigheid, schaal, en veiligheidsvoordelen aan bestaande toepassingen, terwijl de bouw volgende-generatietoepassingen voor de wolk optimaliseerden.
Looppas huidige toepassingen op een veilige, software-bepaalde stof.
Looppas huidige toepassingen op een veilige, software-bepaalde stof
___
Stel uw het bestaan apps op Windows Server 2016 zonder hen in werking te wijzigen. Haal voordeel verhoogde beveiliging en efficiency uit eigenschappen op de stof.
Beweging bestaand apps aan containers.
Beweging bestaand apps aan containers
___
Beweeg uw traditionele toepassingen in een modern DevOps-milieu met weinig of geen codeveranderingen. Laat schrijven-eens toe „, loop overal“ apps om on-premises, aan om het even welke wolk, of in een hybride architectuur met containers op te stellen. Het is consistentie over dev, test, en productie.
Bouw wolk en hybride apps.
Bouw wolk en hybride apps

Combineer de voordelen van containers met Nano server, Azure Service Fabric, en Windows Server voor ware bedrijfsbehendigheid in wolk-inheemse apps. Creeer microservicestoepassingen gebruikend minder en samengeperste middelen. Ontwikkel sneller het gebruiken van de lichtgewicht Nano optie van de Serverinstallatie. En Stof van de gebruiksdienst altijd-, scalable de te bouwen, en verdeelde toepassingen om in Azuurblauw, on-premises, of allebei te lopen.
Garantie van de het Levenstijd van de e-mail de Verschepende Microsoft Windows Server 2016 Standaardvergunning Zeer belangrijke 19
 
Naam Model Sleutel COA-Sticker OEM Pakket Kleinhandelsdoospakket
Windows 7 Windows 7-Beroeps JA JA JA JA
Windows 7-Huis JA JA JA JA
Uiteindelijk Windows 7 JA JA   JA
Vensters 8,1 Vensters 8,1 Beroeps JA JA JA JA
Windows10 Windows10Home JA JA JA JA
Windows10 Pro JA JA JA JA
bureau 2016 bureau 2016 Beroeps JA JA JA JA
bureau 2016 Beroeps plus JA JA JA JA
bureau 2016 Huis en Zaken JA JA JA JA
bureau 2016 Huis en Zaken voor MAC JA JA   JA
bureau 2016 Huis en Student JA JA   JA
bureau 2019 bureau 2019 Beroeps JA JA   JA
bureau 2019 Beroeps plus JA JA   JA
bureau 2019 Huis en Zaken JA JA JA JA
  bureau 2019 Huis en Zaken voor MAC JA JA JA JA
  bureau 2019 Huis en Student JA JA   JA
de vensters scheiden de winst scheidt 2008R2-Norm JA JA JA JA
de winst scheidt 2008R2-Onderneming JA JA    
de winst scheidt het R2 Standard van 2012 JA JA JA JA
de winst scheidt 2012 R2 Datacenter        
de winst scheidt de Norm van 2016 JA JA JA JA
de winst scheidt 2016 Datacenter        
de winst scheidt 2016 Belangrijkste elementen        
de winst scheidt de Norm van 2019 JA JA JA JA
de winst scheidt 2019 Datacenter        
de winst scheidt 2019 Belangrijkste elementen        
SQL scheidt SQL 2008 Norm JA JA   JA
SQL 2008 Onderneming        
SQL 2012 Norm JA JA   JA
SQL 2012 Onderneming        
SQL 2014 Norm        
SQL 2014 Onderneming        
SQL 2016 Norm JA JA   JA
SQL 2016 Onderneming        
SQL 2017 Norm        
SQL 2017 Onderneming        
project project 2010 Beroeps        
project 2013 Norm        
project 2016 Beroeps        
project 2016 Norm        
project 2019 Beroeps JA JA JA JA
project 2019 Norm        
vsio vsio 2010 Beroeps        
vsio 2010 Norm        
vsio 2013 Beroeps        
vsio 2013 Norm        
vsio 2016 Beroeps        
vsio 2016 Norm        
vsio 2019 Beroeps JA JA   JA
vsio 2019 Norm        
Toegang Toegangs 2010 Beroeps        
Toegangs 2010 Norm        
Toegangs 2013 Beroeps        
Toegangs 2013 Norm        
Toegangs 2016 Beroeps        
Toegangs 2016 Norm        
Toegangs 2019 Beroeps        
Toegangs 2019 Norm        
(Zeer belangrijk) Antivirus De Maximumveiligheid van Trend Micro 2019
(3year 3device)
JA      
Filemaker Filemalerprofessional 13 JA      
Filemalerprofessional 14 JA      
Filemalerprofessional 15 JA      
Filemalerprofessional 16 JA      
De Vooruitgang van de Filemalerprofessional 18 JA      

Contactgegevens
Michael

Telefoonnummer : +44 7828 792591

WhatsApp : +447828792591