Hai-OU Internationaal Co., Ltd 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos

Originele Vensters 10 Pro Kleinhandelsdooscoa zeer belangrijke vergunning met professionele oembox met 64 bits van DVD windows10

Originele Vensters 10 Pro Kleinhandelsdooscoa zeer belangrijke vergunning met professionele oembox met 64 bits van DVD windows10

  • Original Windows 10 Pro Retail Box COA key license with 64bit DVD windows10 professional oembox
  • Original Windows 10 Pro Retail Box COA key license with 64bit DVD windows10 professional oembox
 • Original Windows 10 Pro Retail Box COA key license with 64bit DVD windows10 professional oembox

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: Vensters 10 Pro

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5st
  Verpakking Details: OEM doos
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 800000pcs
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: win10 pro Activering: Ja
  sleutel: OEM sleutel Formaat: DVD
  Schipmanier: DHL/EMS Taalbeperking: Geen

  De originele zeer belangrijke vergunning van COA met professionele oembox met 64 bits van DVD windows10

   

  Vensters 10 Productcodehulpmiddel is een onlangs vrijgegeven nut van de ontwikkelaar achter de eigenlijke popularEasyBCDsoftware. Met Vensters 10 kan het Productcodehulpmiddel, Windows 7, Windows 8, Vensters 8,1, en Vensters gemakkelijk terugkrijgen 10 sleutels van de productvergunning van BIOS of EFI in een momentje.

  Om Windows 7 te lezen, Vensters 8,1, of Vensters 10 stelt de productcode van BIOS of UEFI, eenvoudig OEM Productcodehulpmiddel op uw PC in werking. Op het runnen van het hulpmiddel, zal het automatisch uw BIOS of EFI aftasten en zal de productcode tonen. Na krijg de sleutel terug, adviseren wij u de productcode in een veilige plaats opslaat.

  Vensters 10 Productcodehulpmiddel is compatibel met zowel versies met 32 bits als met 64 bits van Windows 7, Vensters 8,1, en Vensters 10. Bezoek de volgende pagina om de laatste versie van OEM Productcodehulpmiddel te downloaden.

  Merk op dat u „Onbekwaam zou kunnen worden om MSDM-lijst te openen!“ bericht als de productcode niet aanwezig in BIOS/EFI van uw PC is. Als u dit bericht krijgt, moet de productcodesticker ergens op uw PC worden gevestigd. Zoek het!

   

  Winst 10 Huis Winst 10 Pro
  Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk) Nr Ja
  BitLocker Nr Ja
  Het beheer van het groepsbeleid Nr Ja
  Extern bureaublad Nr Ja
  Hyper-v (virtualisatie) Nr Ja
  Toegewezen Toegang Nr Ja
  Ondernemingswijze Internet Explorer Nr Ja
  Windows Store voor Zaken Nr Ja
  Vertrouwd opstarten Nr Ja
  Windows Update voor Zaken Nr Ja
  Max. gesteund RAM 128 GB 2 TB

   

  Belangrijke nota's:

  • De vensters zullen 10 Huisgebruikers updates van Windows Update automatisch ontvangen wanneer het beschikbaar is. Vensters 10 Pro en de Vensters zullen 10 Ondernemingsgebruikers de capaciteit hebben om updates uit te stellen. De hoeveelheid tijd dat de Vensters 10 Progebruikers updates kunnen uitstellen is beperkt.

  • De kleine opslagapparaten, zoals apparaten met de harde aandrijving van 32GB of oudere apparaten met volledige harde aandrijving, kunnen extra opslag vergen om de verbetering te voltooien. U zult instructies tijdens de verbetering vertellend u wat zien om te doen. U kunt of onnodige dossiers moeten verwijderen uit uw apparaat, of een USB-flashstation opnemen om de verbetering te voltooien.

  • Sommige apparaten met of weinig beschikbare ruimte beschikbare of kleinere harde aandrijving, zoals 32 GB-opslagpcs, kunnen weinig beschikbare ruimte hebben beschikbaar na bevordering. U kunt schijfruimte omhoog bevrijden en gemakkelijk dossiers zoals tijdelijke bestanden of uw vorige versie van Vensters schrappen binnen Opslagsysteem het plaatsen. De dossiers voor de vorige versie van Vensters geven u de optie om Vensters 10 te verwijderen en naar uw vorige versie van Vensters terug te keren. Deze dossiers worden automatisch geschrapt een maand na u verbetering. Aan vrije omhooggaande ruimte, kunt u hen nu schrappen.

  • Een Internet-verbinding wordt vereist om de verbetering uit te voeren. Vensters 10 is een groot dossier -- ongeveer 3 GB -- en de Internettoegang (ISP) prijzen zouden kunnen van toepassing zijn.

  • Om apparatenverenigbaarheid en andere belangrijke installatieinformatie te controleren, bezoek de website van uw apparatenfabrikant. De fabrikantencontactgegevens kunnen op de Contactgegevenspagina worden gevonden.

  • Upgradeability van een apparaat omvat factoren voorbij de systeemspecificatie. Dit omvat bestuurder en ingebouwde programmatuursteun, app-compatibiliteit, en eigenschapsteun, ongeacht al dan niet het apparaat de minimumsysteemspecificatie voor Vensters 10 ontmoet.

  • De steun kan door apparaat variëren. Vind meer informatie over de pagina van de Vensterslevenscyclus.

  • Als uw PC of tablet momenteel Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stellen, kunt u controleren om te zien of voldoet het aan de vereisten door ‚Controle te gebruiken mijn PC‘ in Get Vensters 10 app. Om get Vensters 10 app te openen, klik op het kleine die Vensterspictogram bij het rechtereinde van taskbar wordt gevonden. Als u het niet ziet, bezoek onze Vensters 10 Q&A-pagina voor meer informatie.

  • Vele toepassingen, dossiers, en montages zullen als deel van de verbetering migreren. Nochtans, kunnen sommige toepassingen of montages niet migreren.

   • Voor anti-anti-malwaretoepassingen, zullen de Vensters controleren om te zien of is uw anti-anti-malwareabonnement huidig (verlopen niet) en compatibel systeem tijdens de verbetering.

   • Als de anti-anti-malwaretoepassing compatibel en huidig is, zal uw toepassing tijdens de verbetering aan Vensters 10 worden bewaard.

   • Als de anti-anti-malwaretoepassing onverenigbaar is, zullen de Vensters uw toepassing terwijl het bewaren van uw montages desinstalleren. Nadat de verbetering volledig is, als uw anti-anti-malwareleverancier Microsoft heeft meegedeeld dat het een compatibele versie voor uw actief abonnement ter beschikking heeft gesteld, zullen de Vensters u op de hoogte brengen om de laatste versie te installeren beschikbaar met de montages die voorafgaand aan verbetering werden geplaatst.

   • Als uw anti-anti-malwareabonnement niet huidig (verlopen) is, zullen de Vensters uw toepassing desinstalleren en zullen Windows Defender toelaten.

   • Sommige toepassingen die uit uw OEM kwamen kunnen voorafgaand aan verbetering worden verwijderd.

   • Voor bepaalde derde partij krijgen de toepassingen, „Vensters 10“ app voor app-compatibiliteit zullen aftasten. Als er een bekende kwestie is die de verbetering zal verhinderen, zal u van de lijst van toepassingen met bekende kwesties worden op de hoogte gebracht. U kunt verkiezen goed te keuren en de toepassingen zullen uit het systeem voorafgaand aan verbetering worden verwijderd. Gelieve te zijn zeker om de lijst te kopiëren alvorens u de verwijdering van de toepassing goedkeurt.

  Originele Vensters 10 Pro Kleinhandelsdooscoa zeer belangrijke vergunning met professionele oembox met 64 bits van DVD windows10

   

  Contactgegevens
  HAI-OU International Co.,Ltd

  Contactpersoon: sales

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten