Hai-OU Internationaal Co., Ltd 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos

Globale Gebiedswindows10 pro online activering met Echt OEM van DVD pak met 64 bits

Globale Gebiedswindows10 pro online activering met Echt OEM van DVD pak met 64 bits

  • Global Area Windows10 Pro Online Activation With 64bit DVD Genuine OEM Pack
  • Global Area Windows10 Pro Online Activation With 64bit DVD Genuine OEM Pack
 • Global Area Windows10 Pro Online Activation With 64bit DVD Genuine OEM Pack

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: Vensters 10 Pro

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5st
  Verpakking Details: OEM doos
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 800000pcs
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: win10 pro Besturingssysteemuitgave: professionele
  Garantie: Leven status: op voorraad
  Pak: OEM Beschikbaar: Globaal Gebied
  Hoog licht:

  windows 10 retail box

  ,

  windows 10 professional retail version

  Globale Gebiedswindows10 pro online activering met Echt OEM van DVD pak met 64 bits

   

  Vensters Pro 10 Engelse 1pack met 64 bits DSP DVD. Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding, en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana3, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken.

   

  Uitgaven:

   

  Allen vermeldden de uitgaven de capaciteit hebben om taalpakketten te gebruiken, die veelvoudige talen van gebruikersinterface toelaten. Deze functionaliteit was eerder slechts beschikbaar in Uiteindelijk Windows 7 of de enterprise.Single-Taal varianten van Huis en de Prouitgaven zijn ook beschikbaar.

  Huis
  Vensters 10 wordt Huis ontworpen voor gebruik in PCs, tabletten en 2 PCs in-1. Het omvat alle consument-geleide eigenschappen.
  Pro
  De vensters 10 Probouwstijlen op de Huisuitgave en voegt eigenschappen essentieel voor ondernemingen, en functioneel equivalent aan Vensters 8,1 Protoe.
  Proonderwijs
  Niet werd een deel van de aanvankelijke opstelling van Vensters, deze uitgave in Juli 2016 voor hardwarepartners op nieuwe die apparaten geïntroduceerd met voorzien academische vergunning k-12 worden gekocht. Het kenmerkt PCs app van een Opstellingsschool en omvat Cortana, Windows Storesuggesties en geen basisuiteinden en trucs van Vensters 10.
  Onderneming
  Vensters 10 Onderneming voorziet alle eigenschappen van Vensters 10 Pro, van extra eigenschappen bij IT-based organisaties te helpen, en is functioneel gelijkwaardig aan Vensters 8,1 Onderneming.
  Onderneming LTSB
  Vensters 10 Onderneming het Onderhouden Tak de Op lange termijn die (LTSB) is gelijkaardig aan Vensters 10 Onderneming maar omvat Cortana, Windows Store, Randbrowser, Fotoviewer en de UWP-versie van Calculator (door lightversie wordt vervangen), en geen eigenschapupdates zal ontvangen, geeft bedrijven meer controle over het updateproces. Vensters 10 Onderneming N LTSB heeft ook dezelfde componenten afwezig in andere n-varianten (zie verder) niet, en het is het meest gestript onderaan uitgave van beschikbare Vensters 10.
  Onderwijs
  Vensters 10 Onderwijs verstrekt alle Vensters 10 Ondernemingseigenschappen (exclusief ontworpen Cortana), voor gebruik op scholen, hogescholen, en universiteiten. Het is beschikbaar met Academisch het Volume van Microsoft Verlenen van vergunningen.
  Mobiel
  Mobiele vensters 10 wordt ontworpen voor smartphones en kleine tabletten. Het omvat alle basiseigenschappen van de consument, met inbegrip van Continuumvermogen. Het is de de facto opvolger van Windows Phone 8,1 en Windows RT.
  Mobiele Onderneming
  Vensters 10 Mobiele Onderneming voorziet alle eigenschappen in Mobiele Vensters 10, van extra eigenschappen met IT-based organisaties, in een manier bij te staan gelijkend op Vensters 10 Onderneming, maar geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

  Zoals met alle versies van Vensters sinds XP, hebben alle Vensters 10 uitgaven voor PC-hardware de variaties van „N“ en van „KN“ in Europa en Zuid-Korea die bepaalde gebundelde functionaliteit van verschillende media, met inbegrip van media spelers en verwante componenten, uitsluiten aan antitrustuitspraken te voldoen. Het „media Functiepakket“ kan worden gedownload en worden geïnstalleerd om deze eigenschappen te herstellen. Zoals met Vensters 8,1, is een ver*minderen-prijs „Vensters 10 met Bing“ SKU beschikbaar aan OEMs; het wordt door het hebben van de zoekmachine van Bing van Microsoft als gebrek wordt geplaatst gesubsidieerd, dat niet in een verschillende zoekmachine die door OEMs kan worden veranderd. Het is voorgenomen hoofdzakelijk voor goedkope apparaten, en is anders identiek aan Vensters 10 Huis.

   

  wij hebben in voorraad:

  vensterscomputersysteem: Microsoft Office-Toepassing:
  vensters 10 prooem Engels/Frans /Italian/ met 64 bits het Spaans De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2016
  vensters het 10 pro Kleinhandelsengels met 64 bits Het Huis en de Zaken van Office 2016 voor MAC
  vensters 8,1 prooem Engels/Frans /Polish met 64 bits De standaard Kleinhandelsversie van Office 2016/
  vensters het 8,1 pro Kleinhandelsengels met 64 bits De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2013
  vensters 7 prooem Engels met 64 bits/Frans/Pools/het Italiaans De Standaarddvd kleinhandelsversie van Office 2013
  vensters het 7 pro Kleinhandelsengels met 64 bits scheid 2008/datacentrum van r2/2012/r2/retailbox

   

  Globale Gebiedswindows10 pro online activering met Echt OEM van DVD pak met 64 bits

   

   

  Contactgegevens
  HAI-OU International Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten