Hai-OU Internationaal Co., Ltd 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Product Zeer belangrijke Code

Microsoft Windows 10 Vensters 10 van de Productcodecode geeft COA-Stickerwinst 10 Huis vergunning/Pro

Microsoft Windows 10 Vensters 10 van de Productcodecode geeft COA-Stickerwinst 10 Huis vergunning/Pro

  • Microsoft Windows 10 Product Key Code Windows 10 License COA Sticker Win 10 Home / Pro
  • Microsoft Windows 10 Product Key Code Windows 10 License COA Sticker Win 10 Home / Pro
  • Microsoft Windows 10 Product Key Code Windows 10 License COA Sticker Win 10 Home / Pro
 • Microsoft Windows 10 Product Key Code Windows 10 License COA Sticker Win 10 Home / Pro

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft Windows 10
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 stuks
  Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
  Levertijd: 1-3 dagen
  Betalingscondities: T/T, WU, Geldgram, L/C, D/A, D/P, Western Union
  Levering vermogen: 10000pcs/maand
  Gedetailleerde productomschrijving
  Versie: win10 prooem Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1.0
  Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans/Facultatief Toepassing: Internationaal/Globaal Gebied
  Garantie: Leven

  OEM Softwarevensters 10 Zeer belangrijke Code, de Stickerwinst 10 van de Venstersvergunning COA Huis/Pro

  Systeemvereisten

  F u aan Vensters 10 op uw PC wilt bevorderen of de tablet, hier is de minimumhardware u zult wensen. Lees verder hieronder om over de extra factoren te leren die upgradeability beïnvloeden. Voor meer informatie over vrije verbeteringsaanbieding1, te bezoekengelieveVensters10Verbeteringspaginavoordetails.

  Recentste OS:

  Zorg ervoor u de laatste versie van of Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stelt.

  Weten welke niet versie u in werking stelt? Controleer hier om te weten te komen. Behoefte om de laatste versie te downloaden? Klik voor Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 hier Update.

  Bewerker:

  1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc

  RAM:

  1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits

  Harde schijfruimte:

  16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits

  Grafiekkaart:

  DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0

  Vertoning:

  800x600

  Belangrijke nota's:

  • De vensters zullen 10 Huisgebruikers updates van Windows Update automatisch ontvangen wanneer het beschikbaar is. Vensters 10 Pro en de Vensters zullen 10 Ondernemingsgebruikers de capaciteit hebben om updates uit te stellen. De hoeveelheid tijd dat de Vensters 10 Progebruikers updates kunnen uitstellen is beperkt.

  • De kleine opslagapparaten, zoals apparaten met de harde aandrijving van 32GB of oudere apparaten met volledige harde aandrijving, kunnen extra opslag vergen om de verbetering te voltooien. U zult instructies tijdens de verbetering vertellend u wat zien om te doen. U kunt of onnodige dossiers moeten verwijderen uit uw apparaat, of een USB-flashstation opnemen om de verbetering te voltooien.

  • Sommige apparaten met of weinig beschikbare ruimte beschikbare of kleinere harde aandrijving, zoals 32 GB-opslagpcs, kunnen weinig beschikbare ruimte hebben beschikbaar na bevordering. U kunt schijfruimte omhoog bevrijden en gemakkelijk dossiers zoals tijdelijke bestanden of uw vorige versie van Vensters schrappen binnen Opslagsysteem het plaatsen. De dossiers voor de vorige versie van Vensters geven u de optie om Vensters 10 te verwijderen en naar uw vorige versie van Vensters terug te keren. Deze dossiers worden automatisch geschrapt een maand na u verbetering. Aan vrije omhooggaande ruimte, kunt u hen nu schrappen.

  • Een Internet-verbinding wordt vereist om de verbetering uit te voeren. Vensters 10 is een groot dossier -- ongeveer 3 GB -- en de Internettoegang (ISP) prijzen zouden kunnen van toepassing zijn.

  • Om apparatenverenigbaarheid en andere belangrijke installatieinformatie te controleren, bezoek de website van uw apparatenfabrikant. De fabrikantencontactgegevens kunnen op de Contactgegevenspagina worden gevonden.

  • Upgradeability van een apparaat omvat factoren voorbij de systeemspecificatie. Dit omvat bestuurder en ingebouwde programmatuursteun, app-compatibiliteit, en eigenschapsteun, ongeacht al dan niet het apparaat de minimumsysteemspecificatie voor Vensters 10 ontmoet.

  • De steun kan door apparaat variëren. Vind meer informatie over de pagina van de Vensterslevenscyclus.

  • Als uw PC of tablet momenteel Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stellen, kunt u controleren om te zien of voldoet het aan de vereisten door ‚Controle te gebruiken mijn PC‘ in Get Vensters 10 app. Om get Vensters 10 app te openen, klik op het kleine die Vensterspictogram bij het rechtereinde van taskbar wordt gevonden. Als u het niet ziet, bezoek onze Vensters 10 Q&A-pagina voor meer informatie.

  • Vele toepassingen, dossiers, en montages zullen als deel van de verbetering migreren. Nochtans, kunnen sommige toepassingen of montages niet migreren.

   • Voor anti-anti-malwaretoepassingen, zullen de Vensters controleren om te zien of is uw anti-anti-malwareabonnement huidig (verlopen niet) en compatibel systeem tijdens de verbetering.

   • Als de anti-anti-malwaretoepassing compatibel en huidig is, zal uw toepassing tijdens de verbetering aan Vensters 10 worden bewaard.

   • Als de anti-anti-malwaretoepassing onverenigbaar is, zullen de Vensters uw toepassing terwijl het bewaren van uw montages desinstalleren. Nadat de verbetering volledig is, als uw anti-anti-malwareleverancier Microsoft heeft meegedeeld dat het een compatibele versie voor uw actief abonnement ter beschikking heeft gesteld, zullen de Vensters u op de hoogte brengen om de laatste versie te installeren beschikbaar met de montages die voorafgaand aan verbetering werden geplaatst.

   • Als uw anti-anti-malwareabonnement niet huidig (verlopen) is, zullen de Vensters uw toepassing desinstalleren en zullen Windows Defender toelaten.

   • Sommige toepassingen die uit uw OEM kwamen kunnen voorafgaand aan verbetering worden verwijderd.

   • Voor bepaalde derde partij krijgen de toepassingen, „Vensters 10“ app voor app-compatibiliteit zullen aftasten. Als er een bekende kwestie is die de verbetering zal verhinderen, zal u van de lijst van toepassingen met bekende kwesties worden op de hoogte gebracht. U kunt verkiezen goed te keuren en de toepassingen zullen uit het systeem voorafgaand aan verbetering worden verwijderd. Gelieve te zijn zeker om de lijst te kopiëren alvorens u de verwijdering van de toepassing goedkeurt.

  Extra vereisten om bepaalde eigenschappen te gebruiken

  • Cortana is slechts nu verkrijgbaar op Vensters 10 voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Italië, Duitsland, en Spanje.

  • De spraakherkenning zal door apparatenmicrofoon variëren. Voor een betere toespraakervaring, zult u a nodig hebben:

   • De serie van de hifimicrofoon

   • Hardwarebestuurder met blootgestelde de meetkunde van de microfoonserie

  • De vensters Hello vereist gespecialiseerde verlichte infrarode camera voor gezichtserkenning of irisopsporing, of een vingerafdruklezer die het Venster Biometrische Kader steunen. De vensters Hello met camera een van Intel® RealSense™ (F200) vereist een software-update om aan Vensters 8,1 apparaten te werken na bevordering aan Vensters 10. Deze update zou spoedig beschikbaar moeten zijn.

  • Het continuum is beschikbaar op alle Vensters 10 Desktopuitgaven door „tabletwijze“ aan en uit door het Onderhoudscentrum manueel te draaien. De tabletten en 2 in-1s met GPIO-indicatoren of die die een laptop en leiindicator hebben zullen kunnen worden gevormd om „tabletwijze“ automatisch in te gaan.

  • Continuum voor telefoons tot uitgezochte premie wordt het beperkt telefoneert bij lancering die. De externe monitor moet HDMI-input steunen. Continuum-compatibele afzonderlijk verkochte toebehoren. App de beschikbaarheid en de ervaring variëren door apparaat en markt. Office 365-abonnement voor sommige eigenschappen wordt vereist die.

  • Muziek en de video die door de Muziek of de Films & TV de stromen apps zijn niet beschikbaar in alle gebieden. Voor de meest bijgewerkte lijst van gebieden, gelieve te gaan naar Xbox op Vensterswebsite.

  • Xbox app vereist een Levende rekening van Xbox, die niet beschikbaar in alle gebieden is. Voor de meest bijgewerkte lijst van gebieden, gelieve te gaan naar website van de Landen en van de Gebieden van Xbox de Levende

  • De twee factorenauthentificatie vereist het Biometrische gebruik van een SPELD, (vingerafdruklezer of verlichte infrarode camera), of een telefoon met WiFi of Bluetooth-mogelijkheden.

  • Het aantal toepassingen dat kan worden gebroken zal afhangen van de minimumresolutie voor de toepassing.

  • Om aanraking te gebruiken, wenst u een tablet of een monitor die multi-aanraking steunt. Klik hier voor meer informatie over de vereisten van de multitouchhardware.

  • Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die.

  • Beveilig de laars ingebouwde programmatuur vereist die de Errata B van UEFI v2.3.1 steunt en de Microsoft Windows-Dienst voor certificering in de UEFI-handtekeningsdatabase heeft.

  • Sommige IT beheerders kunnen Veilige Opening van een sessie (CTRL + Alt + Del) toelaten alvorens u aan het login scherm te brengen. Op tabletten zonder een toetsenbord, kan een tablet met de Windows-knop worden vereist, aangezien de toetsencombinatie op een tablet Windows-knop + Aan/uit-knop is.

  • Sommige spelen en programma's zouden een grafiekkaart kunnen vereisen compatibel met DirectX 10 of hoger voor optimale prestaties.

  • Het BitLocker To Go vereist een USB-flashstation (Vensters 10 Pro slechts).

  • BitLocker vereist of Trusted Platform Module (TPM) 1,2, TPM 2,0 of een USB-flashstation (Vensters 10 Pro en Vensters 10 Onderneming slechts).

  • Cliënt hyper-V vereist een systeem met 64 bits met de van het vertaal tweede niveauadres mogelijkheden en extra 2 GB van (SLAT) van RAM (Vensters 10 Pro en Vensters 10 Onderneming slechts).

  • Miracast vereist een videoadapter die de Bestuurder Model(wddm) 1,3 van de Venstersvertoning steunen, en een WiFi-adapter die Direct WiFi steunt.

  • Vereist de Directe Druk van WiFi een WiFi-adapter die Direct WiFi steunen en een apparaat dat de Directe Druk van WiFi steunt.

  • Om OS met 64 bits op een PC met 64 bits te installeren, moet uw bewerker CMPXCHG16b, PrefetchW, en LAHF/SAHF steunen.

  • InstantGo werkt slechts met computers voor Aangesloten Reserve worden ontworpen die.

  • De apparatenencryptie vereist een PC met InstantGo en TPM 2,0.

  Vensters 10 volledige localisatietalen

  Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)

  Extra talen beschikbaar als Language Interface Pack

  Vensters 10 is persoonlijk en productief

  Grote manieren sneller te eindigen

  Vensters 10 geeft u absoluut de beste ervaring om te doen wat u doet. Het verblijf concentreerde zich met gemakkelijke manieren apps op zijn plaats te breken en uw het schermruimte te optimaliseren voor het krijgen van dingen gedaan. Zie uw open taken in één enkele mening en creeer virtuele bureaubladen om ruimte of groepsdingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel te bereiken

   

  Ontmoet Cortana, uw echt persoonlijke digitale medewerker

  Cortana werkt over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortana ook best bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.

  Gebruiken van Cortana met herinneringen is VERBAZEND!

  Venstersinsider

   

  Het beste scherm is altijd u op bent

  Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten en zelfs aangezien u overgang van aan another.2 te kijken

  De vensters optimaliseert uw ervaring voor uw activiteit en apparaat. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van de kleine aan grote schermen aan. 2 u kunt van Desktop in tabletwijze veranderen op elk ogenblik kennend het uw scherm regelmatig zult tonen prachtig en overgang.

   

   

  Kijkt als een telefoon, houdt van een PC

   

  Bekijk hoeveel meer uw Vensters 10 de telefoon, met de macht van Continuum voor telefoons kan doen. Gebruik het als een PC voor het krijgen van dingen gedaan of verander het in een het groot-schermprojector voor topvermaak – allen zonder uw phone.3 te verbinden

  Leer meer

   

  De nieuwe Windows Store is de één plaats voor al uw favorieten

  Voorleggend de nieuwe Windows Store, een one-stop het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en download grote vrije en betaalde digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, gemakkelijk films, en TV shows.3

  Zie de Windows Store

  Verbetering aan Vensters 10 voor vrije5

  Leer meer

  Gesimuleerde het scherm, voor wijzigingen vatbaar.

  1breedbanddieInternetvoorsommigeeigenschappenwordtvereist(ISPdeprijzenzijnvan toepassing). ZiendeLevendeeigenschappenvanXboxslechtsbeschikbaarmetgesteundespeleninXboxlevend-Gesteundelanden,xbox.com/live/countries. Beperktaantalspelenbeschikbaarin2015diedwarsapparatenspelsteunen; extrate volgenspelen. Stroomaanéénapparaattegelijkertijd; hetstromenmetmultiplayervanXbox Onevereist(afzonderlijk)verkochtethuisnetwerkverbindingenhetLevendeGoudenlidmaatschapvanXbox; GoudookvoormultiplayerspelwordtvereistopXbox One dat. DirectX12slechtsbeschikbaarmetgesteundespelenengrafiekspaanders. SpelDVRslechtsbeschikbaarmetgesteundehardware. Omverenigbaarheidenanderebelangrijkeinstallatieinformatiete controleren, bezoekdewebsiteenwww.windows.com/windows10specsvanuwapparatenfabrikant. Xbox One, vanPC/Tabletenvan deTelefoonversiesvanspelenafzonderlijkverkochtallen.

  2Appdeervaringenkunnenvariëren.

  3deexternemonitormoetHDMI-inputsteunen. Continuum-compatibeleafzonderlijkverkochtetoebehoren. Appdebeschikbaarheidendeervaringvariërendoorapparaatenmarkt. Office 365-abonnementvoorsommigeeigenschappenwordtvereist die.

  4deeigenschap, deinhoud, enappdebeschikbaarheidendeervaringkunnendoormarktenapparaatvariëren.

  5devenstersbiedenDetails aan

  Ja, vrij! Deze verbeteringsaanbieding is voor een volledige versie van Vensters 10, niet een proef. 3GB-vereiste download; de internettoegangprijzen kunnen van toepassing zijn. Om uit deze vrije aanbieding voordeel te halen, moet u aan Vensters 10 binnen één jaar na beschikbaarheid bevorderen. Zodra u bevordert, hebt u kostenloos Vensters 10 op dat apparaat.

  Vensters 10 Verbeteringsaanbieding is geldig voor gekwalificeerd en echt Windows 7 en Vensters 8,1 apparaten, met inbegrip van apparaten u reeds bezit. Sommige hardware/softwarevereisten passen en kenmerken beschikbaarheid toe kunnen door apparaat en markt variëren. De beschikbaarheid van Vensters 10 verbetering voor Windows Phone 8,1apparaten kan door OEM, provider of drager variëren. De eigenschappen variëren door apparaat. De apparaten moeten aan Internet worden aangesloten en toegelaten Windows Update hebben. Windows 7 SP1 en Vensters 8,1 vereiste Update. Sommige uitgaven zijn uitgesloten: Windows 7-Onderneming, Vensters 8/8.1 Onderneming, en Vensters RT/RT 8,1. Actieve Software Assurance de klanten in volume verlenen van vergunningen het voordeel hebben om aan Vensters 10 ondernemingsdienstenaanbod buiten deze aanbieding te bevorderen. Om verenigbaarheid en andere belangrijke installatieinformatie te controleren, bezoek website en Vensters 10 van uw apparatenfabrikant Specificatiespagina.

  Vensters 10 wordt automatisch bijgewerkt. De extra vereisten zullen na verloop van tijd voor updates van toepassing zijn. Zie Vensters 10 Verbeteringspagina voor details.

   

   

   

  Microsoft Windows 10 Vensters 10 van de Productcodecode geeft COA-Stickerwinst 10 Huis vergunning/ProMicrosoft Windows 10 Vensters 10 van de Productcodecode geeft COA-Stickerwinst 10 Huis vergunning/Pro

   

   

   

  Contactgegevens
  HAI-OU International Co.,Ltd

  Contactpersoon: sales

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten