Hai-OU Internationaal Co., Ltd 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Norm van de venstersserver 2012 R2

2CPU/2VM-Windows Server 2012r2 standard 100% Activering Microsoft

2CPU/2VM-Windows Server 2012r2 standard 100% Activering Microsoft

  • 2CPU / 2VM Windows Server 2012 R2 Standard 100 % Activation Microsoft
  • 2CPU / 2VM Windows Server 2012 R2 Standard 100 % Activation Microsoft
  • 2CPU / 2VM Windows Server 2012 R2 Standard 100 % Activation Microsoft
 • 2CPU / 2VM Windows Server 2012 R2 Standard 100 % Activation Microsoft

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: ORIGINAL MICROSOFT
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 pc
  Verpakking Details: OEM pak
  Levertijd: 1-3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 1000000 PCs per week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Versie: scheid 2012 r2-oem Media: DVD met 64 bits
  Garantie: Het levenstijd na activering Taal: Engels (Facultatief)
  Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
  Hoog licht:

  microsoft windows server 2012 r2 standard

  ,

  windows server standard 2012 r2

   
  Microsoft Windows Server 2012r2 standard 2CPU/2VM met 64 bits - OEM Verzegelde 100% activering-5 CALS
   
  Microsoft-Vensterserver standard 2012 OEM van R2 x64 2CPU/2VM Volledige Versie
   
  Nieuw in de originele doos
   
  Schijf COA en inbegrepen Productcode
   
  Het product is nieuwe nooit gebruikt of geactiveerd, en zal 100% zonder een probleem activeren
   
  Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.
   
  Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.
   
  Model
   
  Merk: Microsoft
   
  Model: P73-06165
   
  Details
   
  Naam: Windows Server Standard 2012 R2 2CPU/2VM
   
  Type: Besturingssysteem
   
  Versie: Norm
   
  Gesteunde besturingssystemen: Vensters
   
  Systeemvereisten: vensters
   
  Verpakking: OEM
   
   
  Specificatie 

   

  Besturingssysteem:Microsoft Windows Server 2012 Standaard x64-beetje
  · Taal:Engels
  Vergunningstype:Vergunning
  Distributiemedia:Dvd-ROM
  Vergunning Qty: CALS 5
  · Verlenen van vergunningen Details:64 bits
  Ontkenning:De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert.

   
  Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van het 64 bits van de Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is G3S-00587.
  Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Windows Server 2012r2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve cloud- toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.
  Integreer de wolkendiensten
  Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.
  Bescherm uw gegevens
  De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd. 
  Servervirtualisatie
  Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.
  Verstrek veilige externe toegang
  De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.
   
  Eigenschappen
  Van de de Inhoudsserver van Active Directory Rights Management Servicesbranchcache van de Takgeheim voorgeheugen Ontvangen ServerDirect accessHyper-VInternet van de de Informatieservices7.5network Toegang van de Desktopservices *2server CoreServer ManagerWindows van ProtectionRemote van de Plaatsingsserviceswindows PowerShellLicensing de Server/van ProcessVirutalization rechten
  Ontkenning: De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert. De software is nieuwe verzegelde die OEM met werkende harde aandrijving (niet randhardware) wordt gebundeld aan Microsoft en eBay OEM verordeningen te voldoen.
   
   
  2CPU/2VM-Windows Server 2012r2 standard 100% Activering Microsoft2CPU/2VM-Windows Server 2012r2 standard 100% Activering Microsoft
   
   

  Contactgegevens
  HAI-OU International Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten