products

PC Microsoft Office 2013 Zeer belangrijke Codevensters 32/Productcode met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Office 2013-Huis en Bedrijfssleutel
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $18
Verpakking Details: Verzend per E-mail
Levertijd: 1-2 DAGEN
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000PCS/DAY
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Microsoft Productnaam: Het Huis en de Zaken van Office 2013
Systeem: vensters 10 Sleutelwoord: Office 2013-HB
Versie: bureau 2013home en zaken voor PC-sleutel Kostuum voor: PC
Het omvatten: Sleutel Activeringsmedia: Online
Modelnummer: Office 2013-HB Type: bureau 2013 HB productcode
Hoog licht:

De Zeer belangrijke Code van PC Microsoft Office 2013

,

De Zeer belangrijke Code van Microsoft Office 2013 met 64 bits

,

Het Huis van Microsoft Office 2013 en Bedrijfsproductcode


Productomschrijving

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 voor de Codedownload van de Vensters32/64bit Productcode

 

 

Productdetail

Merk: Microsoft

Productnaam: Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013

Taal: Al Taalsteun

Productcategorie: Vensters

Gebruikersaantal: 1 het Apparaat van gebruikers/1

Moduleaantal: T5D-01575

Leveringstype: Digitale Levering

 

Wat zijn de nieuwe eigenschappen van het Huis & de Zaken van Office 2013?

Haal voordeel uit een verbeterd gebruikersinterface en geoptimaliseerd voor tastbare interactie via een pen of tik met het Huis en de zaken van Office 2013 in. Ontdek de betere verschijning voor meer efficiency en een betere lezingservaring. Er is ook het nieuwe startscherm dat u een selectie van recente documenten en malplaatjes aanbiedt om tijd te besparen. Het Huis & de Zaken van Microsoft Office 2013 omvatten Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook

Niet eenvoudig knap - zoals reeds werd vermeld, komt de het bureaureeks van 2013 volledig visueel opgeknapt. Maar het is niet alleen voor de blikken - het ontwerp is meer intuïtief en vermindert afleiding zodat u al uw nadruk in uw werk kunt zetten.

Het werk van overal - Één van de beste innovaties in de nieuwe versie is de integratie van de Wolkendiensten die u toestaat om uw werk aangaande uw SkyDrive online op te slaan zodat u kan werken waar u zonder beperkingen bent. U hebt ook de optie om elk van uw Microsoft-accounts te synchroniseren op verschillende apparaten voor gemakkelijker werkschema. Wat nu meer, lidstaten Office is steunt apparaten met touch screen.

Lidstaten Office op al uw apparaten - het het bureaupak van 2013 geeft u het voordeel om aan uw smartphone, tablet of zelfs aan een personal computer te werken die niet het geïnstalleerde pak van lidstaten Office heeft. Allen u moet doen is gebruik de Bureaudienst Op bestelling die u toestaat om Word, Excel en PowerPoint op uw apparaten tijdelijk in werking te stellen.

Geef PDF-dossiers met Word 2013 uit - u kunt niet alleen PDF-dossiers in Word nu lezen, maar ook geef gemakkelijk de nieuwe PDF-het uitgeven eigenschap van uw favoriete teksteditor uit, dus besparing zelf de tijd en het geld van het zoeken van een PDF-dossierredacteur. Een andere grote nieuwe eigenschap is de lezingswijze, die u toelaat om lange documenten zonder afleiding te lezen door het Lint en iets anders te verbergen dat op de manier kunnen krijgen. U wordt ook een aantal vrije nieuwe malplaatjes klaar om voor uw volgende project te gebruiken.

Excel 2013 doet het werk voor u - met de nieuwe interface, is Excel nu meer gebruikersvriendelijk dan ooit, betekenend dat u geen tijd benieuwd zijnd zult verspillen waar het hulpmiddel u wenst is. Het omvat functies zoals Snelle Analyse, Geadviseerde Grafieken en Geadviseerde Spillijsten die u in de verwerking van uw gegevens kunnen vergemakkelijken. De Flits vult hulpmiddel ook zal zijn uw toegewijde medewerker en bespaart u tijd door uw het typen patronen te erkennen en auto-voltooit de resterende informatie voor u.

Heden moeiteloos met PowerPoint 2013 - PowerPoint 2013 moet opwindende nieuwe eigenschappen aan die van u aanbieden die zich op diapresentaties als hoofdinformatiemiddel baseren. Met de onlangs opgenomen hulpmiddel geroepen Presentator View kunt u uw nota's zien terwijl het publiek slechts de presentatie zelf zonder de behoefte van een tweede monitor kan zien. Een andere nieuwe eigenschap is de Huidige Online optie die u om online in realtime toelaat voor te stellen en de kijkers de capaciteit geeft om uw presentaties te downloaden.

Werk op projecten samen met OneNote 2013 - Microsoft Office-de ontwikkelaars weten dat één van de belangrijkste eigenschappen de klanten is de capaciteit zoekt om aan projecten samen met hun medewerkers en partners te werken. Daarom is OneNote 2013 de uiteindelijke samenwerking app voor niet alleen het neerzetten van ideeën, maar plannings belangrijke projecten met al hulpmiddel noodzakelijk in enkel één app. U kunt grafieken en lijsten, tussenvoegselbeelden, audio en video tot stand brengen. OneNote 2013 staat u toe om uw dossiers online op te slaan en tot hen toegang te hebben van diverse apparaten evenals hen te delen met andere mensen.

Word georganiseerd met Outlook 2013 - organiseer al uw taken in één enkele app! Outlook 2013 staat u toe om al uw e-mailrekeningen te controleren en berichten van uw sociale media rekeningen dankzij te ontvangen de Exchange ActiveSynctechnologie. Met deze nieuwe versie kunt u al contactgegevens in één plaats en aan programmavergaderingen en contactmensen rechtstreeks van hun visitekaartje ook zien dankzij de functie van de Mensenkaart. De onderzoeksoptie is zeer ook beter om u te helpen de noodzakelijke informatie sneller vinden.

 

 

De Pagina van het productdetail

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 voor de Codedownload van de Vensters32/64bit Productcode

 

PRoduct Hoogtepunten

Both steun met 32 bits en met 64 bits

100% echt Office 2013-Huis en Bedrijfssleutel

De éénmalige vergunning van het Aankoopleven

Regionaal Beperkingen: Globale vergunning, beschikbaarheid Wereldwijd

Online Updatesteun: Houd uw Bureau bijgewerkt

Steun 1 Gebruiker/1Device

1 installatie, Looppas op Vensters

Vergunning voor Huis en Commercieel Gebruik

2, omvatten

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

OneNote

Vergunning & Levering:

Dit is de Volledige versie met Levenvergunning Wereldwijd. Als u downloadverbinding nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. U kunt altijd of overdracht aan een andere PC opnieuw installeren

 

Systeemvereisten

 

Computer en Bewerker: 1 GHz of de snellere met 64 bits bewerker van x86 of met SSE2-instructiereeks
Geheugen: 1 GB RAM /2 (met 32 bits die) GB RAM (met 64 bits) voor grafiekeigenschappen en bepaalde geavanceerde functionality2 wordt geadviseerd
Harde schijf: 3.0 GB van beschikbare schijfruimte
Vertoning: resolutie 1366 x 768
Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Vensters 2008 R2 met .NET 3,5 of groter
Grafiek: De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX10-grafiekkaart

 

Vergelijk Office 2013-Uitgaven

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 voor de Codedownload van de Vensters32/64bit Productcode

PC Microsoft Office 2013 Zeer belangrijke Codevensters 32/Productcode met 64 bits 2PC Microsoft Office 2013 Zeer belangrijke Codevensters 32/Productcode met 64 bits 3PC Microsoft Office 2013 Zeer belangrijke Codevensters 32/Productcode met 64 bits 4

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591