products

De Professional 2016productcode van Microsoft Visio, pro 2016 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Download van Visio

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Visio-Professional 2016
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $15
Verpakking Details: vergunningssleutel
Levertijd: 3-5day
Betalingscondities: T/T, D/A, L/C
Levering vermogen: 100000/Day
Gedetailleerde informatie
merk: Microsoft Verrichtingssysteem: Vensters
Modelnummer: Visio-Professional 2016 Productnaam: Visio Pro 2016
Versietype: Visio-Professional 2016sleutel Het pakket omvat: vergunningssleutel
Taal: Muliti-taal Garantie: Het levenstijd
Hoog licht:

De Professional 2016productcode van Microsoft Visio

,

Microsoft Visio Pro 2016

,

Lidstaten Visio Pro 2016


Productomschrijving

De Professional 2016productcode van Microsoft Visio, Volledige Kleinhandelsversie, pro 2016 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Download van Visio

 

vlogo

Creeer gemakkelijk om het even welk professioneel diagram met kant-en-klare malplaatjes en duizenden vormen die u helpen de industrie aan normen voldoen. Voer gemeenschappelijke het in een organigram voorstellen activiteiten uit gemakkelijk, dankzij de vertrouwde Bureauervaring. Bedek snel gegevens bovenop een IT netwerk, een productieinstallatie, of een bedrijfsproces. Aangezien uw onderliggende gegevens zich verfrissen, uw diagrammen en gegevensvisualisatieupdate automatisch. Werk nochtans u willen samen. Werk aan hetzelfde diagram tegelijkertijd, of praatje via Skype voor Zaken samen. Deel gemakkelijk gegeven-verbonden diagrammen met iedereen over uw organisatie, van bijna overal, en houd iedereen synchroon met operationeel inzicht. Houd iedereen in uw productieve organisatie terwijl het bevrijden van IT om aan meer strategische initiatieven te werken.

De Professional 2016productcode van Microsoft Visio, pro 2016 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Download van Visio 1

De software komt met het volgende van eigenschappen:

Creeer visueel om het even wat

 
Veelzijdige malplaatjes en duizenden vormen Gebruik één van de vele prebuiltmalplaatjes van Visio en verhogingsproductiviteit met kant-en-klare vormen.
Steun voor de industrienormen Haal voordeel uit malplaatjes die de industrie aan normen zoals Bedrijfsprocesmodel en Aantekening (BPMN) 2,0 en Instituut van Elektro en Elektronikaingenieurs voldoen (IEEE).
Slimme vormen Gebruiksvisuele hinten meta-gegevens nauwkeurig om te vertegenwoordigen ingebed in Visio-vormen. Als meta-gegevens zoals afmetingsveranderingen, de visualisatieupdates automatisch.
Capaciteit om DWG-dossiers in te voeren Voeg gegevens of slimme vormen aan ingevoerde AutoCAD-ontwerpen (steun tot DWG 2010) toe, en vereenvoudig gemakkelijk of verbeter geavanceerde visualisatie.
   

Word gemakkelijk begonnen

 
Snel opstarten Sta om snel met Aanzetdiagrammen en contextuele uiteinden en trucs te verzenden op die u door basismogelijkheden lopen.
Gemakkelijke het in een organigram voorstellen ervaring Voer gemeenschappelijke diagramming activiteiten - als veranderende en vormen, auto, of duplicerende en weer in orde brengende pagina's die richten zich plaatsen - met een intuïtieve ervaring uit die de meta-gegevens en de verbindingen van de vormen bewaart.
Intuïtief onderzoek Gebruik Tell me onderzoeksbar om nuttige eigenschappen in Visio snel te vinden.
Ingebouwde thema's en gevolgen Pas diagrammen aan gebruikend een krachtige reeks gevolgen en thema's, en pas volledig verschillend toe kijken aan uw ontwerp in enkel een paar kliks.
   

Breng diagrammen aan het leven met gegevensaaneenschakeling

 
Leef gegevensbekleding Visualiseer levende gegevens in de context van een organisatorische structuur, IT netwerk, productieinstallatie, of complex bedrijfsproces om het gehele beeld in één blik te krijgen.
Gegevens aan diagram Gebruik een eenvoudige tovenaar om diagrammen van gegevens, om te beginnen met organigrammen automatisch te creëren.
Gegevensafbeeldingen Openbaar patronen en het betekenen in uw gegevens met gegevensafbeeldingen zoals trillende pictogrammen, symbolen, kleuren, en grafieken.
Éénfasige gegevensaaneenschakeling Haal voordeel uit de nieuwe éénfasige connectiviteit met Excel-tabellen, en de ruilmiddelgegevensafbeeldingen met één klikken.
De gegevens verfrissen zich Krijg een mening van uw gegevens die altijd bijgewerkt zijn. Houd uw die diagram met zijn gegevensbron wordt verbonden, en verfris manueel de gegevens of op een bepaald programma.
   

Werk door de processen samen

 
Het becommentariëren in-app Krijg of geef terugkoppelen gemakkelijk op een diagram of een vorm.
Integratie met Skype voor Zaken Het werk samen gemakkelijk door geïntegreerde communicatiemiddelen zoals Skype voor Zaken. Gebruiksstem, video, of praatje binnen Visio, die de behoefte elimineren om tussen apps te schakelen.
Beveiligde diagrammen Bescherm gevoelige informatie met Microsoft-de technologieën van de dossierbescherming.
   

Deel één versie van de waarheid mee

 
Het gemakkelijke diagram delen Gemakkelijk aandeeldiagrammen in browser met iedereen over uw organisatie om groepering te bereiken. Creeer zicht in best practicen, beleid, of toekomstige blauwdrukken om naleving en efficiency te verhogen.
Overal toegang De de toegangsdiagrammen en processen op gaan bijna overal, van, in browser of iPad® app.
Volledige trouw Gebruik de nieuwe webtoepassing en iPad app aan meningsdiagrammen in volledige trouw met intuïtief pan en gezoem.
Operationeel dashboard Gebruik de nieuwe webtoepassing om de volledige organisatie met operationeel die inzicht synchroon te houden bovenop real-world processen en plannen wordt gevisualiseerd.
 

Contactgegevens
Michael

Telefoonnummer : +44 7828 792591

WhatsApp : +447828792591