products

Volledig Pakket Microsoft Office 2019 Pro plus DVD-Activering online

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Office 2019 pro plus DVD
Min. bestelaantal: 10
Prijs: $35
Verpakking Details: Kleinhandelspakket
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Office 2019 pro plus DVD Merknaam: Microsoft
Toepassing: bureau pro plus de download van 2019 Model: Microsoft Office 2019 Pro plus
Versie: Office 2019-Beroeps plus drager: bureau 2019 pp DVD
Kostuum voor: pro plus 2019 kleinhandels Pakket: bureau 2019 pp DVD Keycard
Omvat: MS office 2019 pro plus sleutels sleutelwoord: Microsoft Office 2019 Pro plus Vergunning
Hoog licht:

Volledig Pakket Microsoft Office 2019 Pro plus DVD

,

Activering Online Microsoft Office 2019 Pro plus DVD


Productomschrijving

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus Volledig het Pakketbureau van DVD Pro plus bureau 2019 pro plus MS office 2019 pp

 

De Beroeps van Microsoft Office 2019 omvat:

Microsoft Word 2019
Microsoft Excel 2019
Microsoft PowerPoint 2019
Microsoft OneNote 2019
Microsoft Outlook 2019
Microsoft-Uitgever 2019
Microsoft Office-Webtoepassingen (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)
Microsoft Access 2019
Skype voor Zaken

 

Microsoft Office-de Professional 2019 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van.

 

Microsoft Word 2019

Creeer, poets, en deel mooie en professionele documenten op.

De overzicht auteurs en het herzien hulpmiddelen in Word maken de verwezenlijking van opgepoetste documenten gemakkelijk. De nieuwe Inzichtsruit toont relevante contextuele informatie van het Web binnen Word.

Het Ontwerplusje laat u toe om lay-out, kleuren, en doopvonten over een document te beheren.

Word meer gedaan door samen gebruikende ingebouwde hulpmiddelen te werken documenten delen en herzien. Verscheidene mensen kunnen aan hetzelfde document en gebruik ingepaste commentaren gelijktijdig werken om een gespreksrecht naast relevante teksten te hebben.

Microsoft Excel 2019

Krachtigere gegevensanalyse

Wanneer het over gegevensbeheer en analyse komt, regeert Excel nog opperst. Het bureau is van plan om dingen omhoog te schoppen een inkeping in de versie van 2019 van de software.

De klanten zouden krachtigere eigenschappen, zoals nieuwe formules, nieuwe grafieken (als trechtergrafieken en 2D kaarten), de capaciteit om van Excel aan Machtsbi (van Bedrijfs Microsoft de eigen analyticsdienst) te publiceren, en verhogingen voor PowerPivot en PowerQuery moeten verwachten.

Onnodig te zeggen, als Excel uw onbetwistbare favoriet van de Microsoft Office-reeks is, zullen de voorzien 2019 eigenschappen u hebben die waarschijnlijk in uw gelukkige dans barsten.

Microsoft PowerPoint 2019

Geavanceerde presentatieeigenschappen

Terwijl PowerPoint nog één van de populairste en algemeen gebruikte beschikbare presentatieoplossingen is, is er overvloed van anderen wie het zoals gedateerd bekijken.

relevant te blijven, heeft Microsoft plannen aangekondigd om geavanceerdere presentatieeigenschappen in Office 2019 op te nemen. Deze omvatten dingen zoals de verbeterde mogelijkheden van Morph en van het Gezoem om u te helpen een verfijndere en dynamische presentatie tot stand brengen.

Microsoft OneNote 2019

Rust uw gedachten in uw zeer eigen digitaal notitieboekje uit

Vang, organiseer, en deel uw ideeën met digitale notitieboekjes dietot u op om het even welk apparaat kunt toegang hebben. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw markeringen volgt, uw getypte nota's, indexeert en tekst in beelden en met de hand geschreven nota's erkent.

De vette letters, cursiveren, onderstrepen, benadrukken, nemen dossiers, beelden en lijst-formaat op uw nota's als u willen.

Gemakkelijk kunnen de aandeelnotitieboekjes met vrienden, familie, of collega's zodat iedereen aan reisplannen, huishoudentaken, of het werkprojecten samenwerken.

Volledig Pakket Microsoft Office 2019 Pro plus DVD-Activering online 0Volledig Pakket Microsoft Office 2019 Pro plus DVD-Activering online 1Volledig Pakket Microsoft Office 2019 Pro plus DVD-Activering online 2

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591