products

Kleinhandelssql van de Doosuitgave STD van de Server 2014 Standardvergunning Goedgekeurd Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Microsoft SQL Server 2014 STD
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $48
Verpakking Details: Kleinhandelspakket
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000PCS/DAY
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Microsoft SQL Server 2014 STD Versie: SQL server 2014 norm
Merknaam: Microsoft Versietype: Microsoft SQL Server 2014 STD
Kostuum: Server 2014 STD Toepassing: Voorzien van een netwerk/server
model: Standaardsql Server 2014 STD Het verschepen: per e-mail
Hoog licht:

SQL Server 2014 Standardvergunning

,

SQL server 2014 norm


Productomschrijving

Van de de Uitgavenmicrosoft sql server van de Microsoft SQL Server Kleinhandelsdoos de Vergunningsmicrosoft sql server 2014 van Standard 2014

 

SQL de Server 2014 versnelt betrouwbare, opdracht kritieke toepassingen met een nieuwe in-geheugenoltp motor die 10x, en tot transactie de prestatiesaanwinsten van 30x kan gemiddeld leveren. Voor Data warehousing, kan nieuwe herzienbare in-geheugencolumnstore 100x sneller vragen dan erfenisoplossingen. SQL de Server levert op een rij ook vrede van mening als veiligste database vijf jaar. (Nationaal Instituut van Normen en Database 4/17/2013, marktaandeel van de Technologie de Uitvoerige Kwetsbaarheid van IDC 2013)

 

SQL Server 2014 werd ontworpen om in een hybride milieu te werken dat on-premises en de wolk overspant en nieuwe hulpmiddelen heeft die het nog gemakkelijker maken om veiligheidskopie en herstel na noodgevaloplossingen met Microsoft Azure te bouwen. Deze hulpmiddelen verstrekken een gemakkelijke oprit aan de wolk voor on-premisessql Serverdatabases, toelatend klanten om hun bestaande vaardigheden te gebruiken om uit globale datacenters van Microsofts voordeel te halen.

 

Doorbraak, in-geheugenprestaties:

Met SQL Server 2014, vullen de nieuwe in-geheugenmogelijkheden voor transactieverwerking en de verhogingen voor data warehousing onze bestaande technologieën voor data warehousing en analytics aan. De schaal en zet uw zaken met, gemiddeld, een 10x-prestatiesaanwinst voor om transactieverwerking terwijl nog het gebruiken van bestaande hardware, en a groot-dan 100x-prestatiesaanwinst voor data warehousing.

 

Bewezen, voorspelbare prestaties:

SQL de Server leidt constant in tpc-e, tpc-h en real-world benchmarks van toepassingsprestaties. SQL de Server wordt SAP-verklaard om een aantal van de meest veeleisende werkbelasting in werking te stellen. Krijg voorspelbaardere prestaties van gevirtualiseerde SQL Serverinstanties met IO-bestuur in Middelgouverneur.

 

Hoog beschikbaarheid en herstel na noodgeval:

Verbeterde aanwinsten grotere uptime, snellere failover, manageability, en beter gebruik van hardwaremiddelen door AlwaysOn, een verenigde oplossing voor hoge beschikbaarheid. In SQL Server 2014, zijn er extra actieve secondaries, nieuwe online verrichtingen en de capaciteit aan snel opstelling secundair in Microsoft Azure.

 

Systeemvereisten:

Besturingssysteem Vensters 7,8,8.1, 10
Geheugen minstens 2 GB RAM
Harde schijf minstens 3 GB beschikbare schijfruimte
Grafiekkaart DirectX 10 steun voor GPU-Versnelde interface wordt vereist die

 

SQL Server 2014 Verlenen van vergunningen Modellen:

SQL de Server 2014 biedt klanten een verscheidenheid van die verlenen van vergunningen opties aan worden gericht op hoe de klanten typisch specifieke werkbelasting kopen. Er zijn twee belangrijke verlenen van vergunningen modellen die op SQL Server van toepassing zijn:

 

Server + CAL
___

Verstrekt de optie om gebruikers en/of apparaten, met lage kostentoegang tot stijgende SQL Serverplaatsingen vergunning te geven.

 

Per Kern
___

Geeft klanten een nauwkeurigere maatregel van rekencapaciteit en een meer verenigbaar verlenen van vergunningen metrisch, ongeacht of de oplossingen op fysiek serverson-premises, of in virtueel of wolk worden opgesteld.

 

Ondernemingsscalability verwerkt overdwars, voorzien van een netwerk, en opslag gegevens

Met Windows Server, fysieke verwerkings nu schalen tot 640 logische bewerkers, en virtuele machinesschaal tot 64 logische bewerkers. SQL Server 2014 gebruikt deze schaal, bergruimten en netwerkvirtualisatie om algemeen infrastructuurgebruik te maximaliseren.

Kleinhandelssql van de Doosuitgave STD van de Server 2014 Standardvergunning Goedgekeurd Ce 0Kleinhandelssql van de Doosuitgave STD van de Server 2014 Standardvergunning Goedgekeurd Ce 1

Onze Diensten & Sterkte

1, antwoordt op tijd
Wij zullen aan uw nieuws op tijd antwoorden om ervoor te zorgen dat uw vragen tijdig zullen worden beantwoord.
2, Geschikte Levering
Na betaling, zullen wij geschikt gebruik de goedkoopste evenals veilige en snelle manier voor al uw pakket waarborgen. Voor sleutels, zullen wij verzenden naar u door E-mail of Alibaba-platform.
3, de Naverkoop Technische Diensten
In het recentere gebruik en installatieproces van het product, zal de Vergunning met uw devices.you worden verbonden kan ons contacteren, zullen wij technologie-steun met installatieproces bevrijden, die de problemen oplossen door het product worden gebracht, kunnen wij de naverkoop technische diensten ook verlenen.
4, Aangepaste Beschikbaar
Voor het pakket, is het Aangepaste vereiste beschikbaar, is OEM&ODM welkom.
5, Korting aan Verdeler
Speciale die korting en bescherming van verkoopgebied aan onze verdeler wordt geboden.
de 6,24 urendiensten
E-mail/Mobiel/wat app is allen 24 beschikbare uren zijn aangezien u nodig hebt.
Skype: leef: .cid.12af4cd0de86b250
FAQ
Q: Hoe kan ik de prijs krijgen?
A: Wij citeren gewoonlijk binnen 24 uren nadat wij uw onderzoek krijgen (behalve weekend en vakantie), de meer hoeveelheid, beter
prijs. De kleine kleinhandelsorde is beschikbaar.
Q: Kan ik steekproeven plaatsend orden kopen?
A: Yes.Please voelen vrij om ons te contacteren.
Q: betalingstermijnen?
A: T/T, de Western Union, de verzekering van de alibabahandel. het kan overeen te komen zijn.
Q: Wat is de verzendwijze en de Levertijd?
A: Bulkorder: Wij hadden genoeg voorraad, zo 1-3 het werkdagen na betaling.
verscheept door overzees, door de lucht of door uitdrukkelijk (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX en ect). Gelieve te bevestigen met ons alvorens orden te plaatsen

 

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591