products

SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Microsoft SQL Server 2019 STD
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $80
Verpakking Details: Verzend per E-mail
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000PCS/DAY
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Microsoft SQL Server 2019 STD Versie: SQL Server 2019 STD
Merknaam: Microsoft Versietype: Microsoft SQL Server 2019 STD
Kostuum: Server 2019 STD Toepassing: Microsoft SQL Server 2019
model: Norm Het verschepen: per e-mail
Hoog licht:

SQL Server 2019 STD

,

SQL Server 2019 OEM

,

De Server 2019 SLEUTEL van Ce SQL


Productomschrijving

OEM van Microsoft Windows SQL 2019 ZEER BELANGRIJKE CODE100% Online Activering met Origineel Microsoft-Besturingssysteem

Gegevensvirtualisatie en SQL Server 2019 grote gegevenscluster
De eigentijdse ondernemingen controleren gewoonlijk reusachtige die gegevensactiva uit diverse groeiende die gegevensreeksen worden samengesteld in geïsoleerde gegevensbronnen door het bedrijf worden ontvangen. Met SQL Server 2019 SQL Server 2019 kan de grote gegevenscluster, u dichtbij inzicht in real time van alle gegevens krijgen, verstrekt de cluster een volledig milieu om hopen gegevens met inbegrip van machine het leren en AI functies te verwerken.

Component
Vereisten
Bewerker
1,4 GHz EMT64 met 64 bits of AMD64, geadviseerde vierling-kern
Geheugen (RAM)
512 MB ECC gesteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf
voor kern 32 GB, voor GUI nog eens 4 GB
Schijfcontrolemechanisme: Volgzaam de Schijfcontrolemechanisme van PCI Express


LIJST 1
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Scalable grote gegevensoplossingen stellen een scalable cluster van SQL Server, Vonk, en HDFS-containers op die op Kubernetes lopen. Lees, schrijf, en verwerk grote gegevens in af:handelen-SQL of Vonk. Voeg en analyseer gemakkelijk hoogwaardige relationele gegevens door grote gegevens met hoge capaciteit samen. Vraag externe gegevensbronnen. Sla grote die gegevens in HDFS op door SQL Server worden beheerd. Vraag gegevens uit veelvoudige externe gegevensbronnen door een cluster. Gebruik de gegevens voor AI, machine lerend, en andere analytische taken. In de grote gegevenscluster in opstellende en lopende toepassingen. De primaire instantie van SQL Servergebruik altijd op de technologie van de beschikbaarheidsgroep om hoog beschikbaarheid en herstel na noodgeval voor alle databases te verstrekken.

 

Gegevensvirtualisatie met PolyBase-Gebruiksexterne tabellen aan vraaggegevens van externe SQL Server, Oracle, Teradata, MongoDB, en ODBC-gegevensbronnen. UTF-8 die steun coderen wordt nu verstrekt. Zie voor details, wat PolyBase is? .

Voor details, zie wat SQL de Cluster van Serverbig data is.


Intelligente database
SQL de Server 2019 (15.x) wordt voortgebouwd op innovaties in vroegere versies en ontworpen om industrie-leidende prestaties uit de doos te verstrekken. Van intelligente vraagverwerking voor blijvende geheugenapparaten te steunen, de SQL eigenschap van de Server intelligente database de prestaties en scalability van alle databasewerkbelasting verbetert zonder de toepassing of het databaseontwerp te veranderen.
Intelligente vraagverwerking
Door intelligente vraagverwerking, kunt u vinden dat de prestaties van zeer belangrijke parallelle werkbelasting zijn verbeterd wanneer zij op grote schaal in werking worden gesteld. Tegelijkertijd, kunnen zij nog aan de veranderende wereld van gegevens aanpassen. Standaard, wordt de slimme vraagverwerking gesteund op de recentste het niveaumontages van de databaseverenigbaarheid, die een brede invloed zullen hebben en de prestaties van bestaande werkbelasting met minimale implementatieinspanning kunnen verbeteren.
LIJST 2
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De het geheugentoelage van de rijwijze koppelt door de grootte van de geheugentoelage van partijwijze aan te passen terug en de exploitanten van de rijwijze, de geheugentoelage koppelen functie van partijwijze terug werden uitgebreid. Deze aanpassing kan over--toelagen automatisch verbeteren, die in verspild geheugen en verminderde overeenstemming kunnen resulteren. Deze aanpassing kan ontoereikende geheugentoelagen (die dure overstroming aan schijf) ook verbeteren kunnen veroorzaken. Zie het geheugentoelage van de rijwijze terugkoppelen.
Van de de opslagsteun van de partijwijze de online uitvoering van de de partijwijze zonder de index van de kolomopslag te gebruiken. De uitvoering van de partijwijze gebruikt efficiënter cpu tijdens analysewerkbelasting, maar in versies lager dan SQL de Server 2019 (15.x), het slechts wordt gebruikt wanneer de vraag verrichtingen met de indexen van de kolomopslag bevat. Nochtans, kunnen sommige toepassingen eigenschappen gebruiken die niet door de index van de kolomopslag worden gesteund, en daarom kunnen niet de partijwijze gebruiken. Beginnend met SQL Server 2019 (15.x), wordt de partijwijze toegelaten op in aanmerking komende analytische werkbelasting de waarvan vragen verrichtingen met om het even welk type van index omvatten (rijopslag of kolomopslag). Zie partijwijze bij de rijopslag.
Scalair gealigneerd UDF zet automatisch scalaire UDFs in relationele uitdrukkingen om en bedt hen in om SQL vragen te roepen. Deze omzetting verbetert de prestaties van werkbelasting die scalaire UDFs gebruikt. Zie het scalaire UDF-inlining.
Verbetert de lijst veranderlijke vertraagde compilatie de plankwaliteit en de algemene prestaties van vragen van verwijzingen voorziend lijstvariabelen. Tijdens optimalisering en aanvankelijke compilatie die, verspreidt deze functie belangrijkheidsramingen op de daadwerkelijke telling van de lijst veranderlijke rij worden gebaseerd. Deze nauwkeurige informatie van de lijntelling kan stroomafwaartse planningsverrichtingen optimaliseren. Zie Lijst Veranderlijke Vertraagde Compilatie.
De de vraagverwerking van gebruiksapprox_count_distinctapproximate voor absolute nauwkeurigheid is niet belangrijk, maar de reactiesnelheid is kritieke omstandigheden, APPROX_COUNT_DISTINCTto-gebruik dan VERSCHILLENDE TELLING (())minder middelen terwijl samenvoeging over grote gegevensreeksen, om overeenstemming op hoog niveau te bereiken. Zie benaderende vraagverwerking.

Geheugendatabase
SQL de Server in de technologie van de geheugendatabase gebruikt moderne hardwareinnovaties om onovertroffen prestaties en schaal te verstrekken. SQL de Server 2019 (15.x) wordt voortgebouwd op vroege innovaties op dit gebied (zoals verwerking van de in-geheugen de online transactie (OLTP)) en wordt ontworpen om een nieuw niveau van scalability voor alle databasewerkbelasting te bereiken.
LIJST 3
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De gemengde buffergroep de nieuwe eigenschap van de SQL Serverdatabase-engine verleent directe die toegang tot databasepagina's in databasebestanden op blijvende geheugen (PMEM) worden gevestigd apparaten wanneer nodig. Zie gemengde buffergroep.
Het geheugen optimaliseerde TempDB-meta-gegevenssql Server 2019 (15.x) introduceert een nieuwe eigenschap die tot de binnen van de de eigenschapfamilie van de geheugendatabase Meta-gegevens van TempDB Geheugen Geoptimaliseerde behoort, die dit knelpunt kunnen effectief elimineren en een nieuw niveau van scalability voor de zware werkbelasting van TempDB openen. In SQL Server 2019 (15.x), kunnen de systeemtabellen betrokken bij het beheren van tijdelijke lijstmeta-gegevens naar niet-definitieve geheugen-geoptimaliseerde lijsten zonder klinken worden verplaatst. Zie Geheugen geoptimaliseerde TempDB-meta-gegevens.
De in-geheugenoltp steun voor SQL van databasemomentopnamen Server 2019 (15.x) introduceerde steun voor het creëren van databasemomentopnamen van databases geheugen-geoptimaliseerd bevatten filegroups.

Intelligente prestaties
SQL de Server 2019 (15.x) wordt voortgebouwd op de innovatie van de vroegere versie van de intelligente database, en ontworpen om verhoogde werkende snelheid te verzekeren. Deze verbeteringen helpen bekende middelknelpunten overwinnen en opties verstrekken om de databaseserver te vormen om voorspelbare prestaties over alle werkbelasting te verstrekken.
LIJST 4
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
OPTIMIZE_FOR_SEQUENTIAL_KEY in de SQL Serverdatabase-engine wordt de optimalisering, helpt binnen toegelaten om de gezamenlijke tussenvoegsels van de index hoge productie te verbeteren. Deze optie is voorgenomen voor indexen die aan geschil voor de laatste paginatoevoeging naar voren gebogen zijn, die in indexen met opeenvolgende sleutels gemeenschappelijk is (zoals identiteitskolommen, opeenvolgingen, of datum/tijdkolommen). Zie het Creëren van een index.
Verleent de kracht vooruitspoelen en statische curseur verplichte steun voor de plannen van de vraagopslag die zich vooruit snel en statische curseurs bewegen. Zie plan aan steun van de kracht de vooruitspoelen en statische curseur.


De middelcontrole REQUEST_MAX_MEMORY_GRANT_PERCENTAnd VERANDERT WERKBELASTING GROUPa CREEERT de veranderingen van de de optiewaarde van WERKBELASTINGSgroupconfigurable van geheel in het type van drijvend kommagegevens, om fijnere controle van de geheugengrens toe te staan. Zie het Wijzigen van werkbelastingsgroepen en het Creëren van werkbelastingsgroepen.

Verminderde recompilation van werkbelasting door onnodige recompilation te verminderen, is de prestaties van het gebruiken van tijdelijke lijsten over veelvoudig werkingsgebied verbeterd. Zie Recompilation met verminderde werkbelasting.
Indirecte controlepostscalability ziet Betere indirecte controlepostscalability.
De gezamenlijke de Beschikbare ruimte (PFS) pagina's PFS-van de updatepagina zijn speciale pagina's in databasebestanden die SQL de Server gebruikt helpen van beschikbare ruimte de plaats bepalen wanneer het toewijzen van ruimte voor voorwerpen. Het geschil van de paginaklink op PFS-pagina's wordt gewoonlijk geassocieerd met TempDB, maar wanneer er vele gezamenlijke objecten toewijzingsdraden zijn, kan het ook op de gebruikersdatabase voorkomen. Deze verbetering verandert de manier dat PFS-de updates worden gebruikt om overeenstemming te beheren zodat zij onder gedeelde klinken (eerder dan exclusieve klinken) kunnen worden bijgewerkt. Vanaf SQL Server 2019 (15.x), wordt dit gedrag toegelaten standaard in alle databases (met inbegrip van TempDB).
De de rolmigratie van de plannerarbeider met de migratie van de arbeidersrol, nutteloze planners kan migreren en arbeidersrollen van de jaagbare rijen van andere ontwerpers op dezelfde NUMA-knoop, onmiddellijk de taken van gemigreerde arbeidersrollen hervatten. In het geval waar long-running taken om aan dezelfde planner gebeuren worden toevertrouwd, verstrekt deze verhoging evenwichtiger cpu-gebruik. Voor meer informatie, zie SQL Server 2019 Slimme prestaties-Arbeider Rolmigratie.

Monitor
De controle van verbeteringen staat u toe om prestatiesinzicht voor om het even welke databasewerkbelasting te openen wanneer u het nodig hebt.
LIJST 5
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
WAIT_ON_SYNC_STATISTICS_REFRESH sys.dm_os_wait_statsNew wacht types in de dynamische beheersmening. Het toont de cumulatieve tijd op het instantieniveau voor verrichtingen op synchronisatiestatistieken verfrist. Zie. sys.dm_os_wait_stats
De vraag sloeg douane op vangt strategie wanneer dit beleid wordt toegelaten, zijn de extra configuraties van de vraagopslag beschikbaar onder de nieuwe „Vraagopslag vangen Beleid“ plaatsend, dat kan worden gebruikt om gegevensverzameling op specifieke servers te verfijnen. Zie ALTER DATABASE VASTGESTELDE optie.
LIGHTWEIGHT_QUERY_PROFILING de nieuwe configuratie van het databasewerkingsgebied. Zie. LIGHTWEIGHT_QUERY_PROFILING
sys.dm_exec_requests kolombevel als u SELECTwait voor de updateverrichting van synchronisatiestatistieken alvorens volledig is om de vraag voortdurend uit te voeren is getoonde UITGEZOCHT (STATMAN). Zie. sys.dm_exec_requests
sys.dm_exec_query_plan_stats de nieuwe dynamische beheersfunctie (DMF) kan de gelijkwaardige waarde van het laatst bekende daadwerkelijke uitvoeringsplan van alle vragen terugkeren. Zie sys.dm_exec_query_plan_stats.
LAST_QUERY_PLAN_STATS de nieuwe database-brede configuratie kan toegelaten sys.dm_exec_query_plan_stats zijn. Zie ALTER DATABASEscoped CONFIGURATIE.
de query_post_execution_plan_profile Uitgebreide Gebeurtenissen, lichte analyse verzamelden het equivalent van de effectieve toepassing van het plan, en baseerden op het gebruik van norm analyseert query_post_execution_showplandifferent. Zie de Infrastructuur van de Vraaganalyse.
sys.dm_db_page_info (database_id, file_id, page_id, de wijze) De nieuwe DMF-winst informatie over de pagina's in de database. Zie sys.dm_db_page_info (af:handelen-SQL).

Ontwikkelaarervaring
SQL de Server 2019 (15.x) blijft een prima ontwikkelaarervaring, en verbeterde grafiek en ruimtelijke gegevenstypes, UTF-8-steun, en een nieuw rekbaarheidskader verlenen dat ontwikkelaars toelaat om de taal van hun keus te gebruiken om elk van hun Gegevensinzicht te verkrijgen.
Grafiek
LIJST 6
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De de trapsgewijze verwijderingverrichting van de randbeperking het is nu mogelijk om trapsgewijs verwijderenverrichtingen op randbeperkingen in de grafiekdatabase te bepalen. Zie randbeperking.
De nieuwe grafiekfunctie SHORTEST_PATH nu het kan gebruikte MATCHin SHORTEST_PATHto zijn vindt de kortste weg tussen om het even welke twee knopen in de grafiek, of voor om het even welke overgestoken lengte.
De verdeelde lijsten en de indexen worden de grafiek nu gesteund in lijst en indexpartities.
Van de gebruiksafgeleide tabel of mening de aliassen in grafiek passende vragen zien grafiek passende vraag.

Unicode-steun
Ondersteunende ondernemingen in verschillende landen/gebieden en gebieden, waar het vereiste om globale meertalige databasetoepassingen en de diensten te verlenen essentieel is om klanten aan behoeften te voldoen en specifieke marktspecificaties te ontmoeten
LIJST 7
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Het karakter coderende Steun UTF-8 van steunutf-8 voor de invoer en de uitvoer het coderen, en gebruikt als database-niveau of kolom-vlakke collatie van koordgegevens. Omvat PolyBase-externe tabellen en de altijd Gecodeerde steun (wanneer gebruikt niet in Enclave). Zie collatie en Unicode-steun.

Taaluitbreiding
LIJST 8
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De nieuwe taal SDK van Java vereenvoudigde de ontwikkeling van de programma's van Java die van SQL Server kan worden in werking gesteld. Zie SQL de Rekbaarheid SDK van Microsoft van de Server voor Java.
De taal SDK van Java is open bron de Microsoft-Rekbaarheid SDK want de Microsoft SQL Server voor Java open bron en momenteel beschikbaar op GitHub is.
De steun voor gegevenstypes van Java ziet gegevenstype van Java.
De nieuwe runtime standaard van Java SQL Server omvat nu Zulu Embedded van Azul System, wat wordt gebruikt om de steun van Java door het product te verlenen. Gelieve te verwijzen naar Vrij gesteund Java in SQL Server 2019 is nu beschikbaar (SQL de Server 2019 is nu beschikbaar voor vrije steun van Java).
SQL de uitbreidingsgebruik van de Servertaal een rekbaarheidskader om externe code uit te voeren. Zie SQL de uitbreiding van de Servertaal.
Registreer een externe taal CREËREN EXTERNE LANGUAGEIt is een nieuwe data definition language (DDL) die externe talen (zoals Java) in SQL Server kan registreren. Zie EXTERNE TAAL TOT STAND BRENGEN.

ruimte
LIJST 9
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails


Het nieuwe ruimteverwijzingsherkenningsteken (SRID) Australische GDA2020 verstrekt betrouwbaardere en nauwkeurige die gegevens, die dichter zijn aan de gegevens door het globale plaatsende systeem worden verstrekt. Nieuwe SRID is:
7843 vertegenwoordigen geografische tweede
7844 vertegenwoordigen geografische 3D
Zie de sys.spatial_reference_systems-mening voor de definitie van nieuwe SRID.

verkeerde informatie
Wanneer het uittreksel, de transformatie, en het ladings (ETL) proces ontbreken omdat de bron en het doel geen passende gegevenstypes en/of lengten hebben, kan het oplossen van problemen, vooral in grote gegevensreeksen tijdrovend zijn. Met SQL Server 2019 (15.x), kunt u meer over de fouten van de gegevensbeknotting sneller leren.
LIJST 10
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De gedetailleerde foutenmeldingen van de de Gegevensbeknotting van de beknottingswaarschuwing omvatten standaard lijst en kolomnamen en beknotte waarden. Zie VERBOSE_TRUNCATION_WARNINGS.

Opdracht kritieke veiligheid
SQL de Server verstrekt een veilige die architectuur wordt ontworpen om databasebeheerders en ontwikkelaars toe te laten om veilige databasetoepassingen tot stand te brengen en aan bedreigingen te antwoorden. Elke versie van SQL Server is verbeterd op basis van de vroegere versie, en de nieuwe eigenschappen en de functies zijn geïntroduceerd. SQL de Server 2019 (15.x) blijft op deze basis voortbouwen.
LIJST 11
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Altijd Gecodeerd met Veilige Enclave breid me altijd Gecodeerd met encryptie in situ en rijke gegevensverwerking door gegevensverwerking op tekst zonder opmaakgegevens in de server-zijveiligheidsquarantaine toe te laten uit. De encryptie in situ kan de prestaties en de betrouwbaarheid van encryptieverrichtingen zoals gecodeerde kolommen, geroteerde kolommen, en versleutelingssleutels verbeteren, omdat het kan vermijden bewegend gegevens uit de database. De steun voor rijken die (patroon aanpassing en vergelijking verrichtingen) gegevens verwerken kan openen altijd Gecodeerd aan een bredere reeks scenario's en toepassingen die gevoelige gegevensbescherming vereisen en ook rijker gebruik in af:handelen-SQL vragenfunctie vereisen. Zie altijd Gecodeerd met Veiligheidsenclave.

Het certificaatbeheer in SQL Server Configuration Manager You kan SQL Server Configuration Manager nu gebruiken om de taken uit te voeren van het certificaatbeheer zoals het bekijken van en het opstellen van certificaten. Zie Certificaatbeheer (SQL Server Configuration Manager).
De de gegevensontdekking en classificatie de van de gegevensontdekking en classificatie functie verstrekken de functie van het classificeren van en het merken van de kolommen in de gebruikerslijst. De classificatie van gevoelige gegevens (zoals zaken, financiën, medisch, P.II, enz.) speelt een belangrijke rol in de de informatiebescherming van de organisatie. Het kan als infrastructuur voor dienen:
De hulp voldoet aan de normen van de gegevensprivacy en regelgevende nalevingsvereisten
Diverse veiligheidsregelingen, zoals controle (controle) en alarm voor abnormale toegang tot gevoelige gegevens
Het is gemakkelijker om de plaats van gevoelige gegevens in de onderneming te identificeren, zodat de beheerders de juiste maatregelen kunnen treffen om de database te beschermen
SQL de Servercontrole daarnaast, de controle leidde intensieve behandeling, die in het auditlogboek data_sensitivity_informationnew gebied omvatten dat de daadwerkelijke die gegevens bevat door een classificatie zijn teruggekeerd van de vraaggevoeligheid (etiket). Zie details en bijvoorbeeld. VOEG GEVOELIGHEIDSclassificatie toe

Hoge beschikbaarheid
Elke gebruiker moet een gemeenschappelijke taak uitvoeren wanneer het opstellen van SQL Server, die moet ervoor zorgen dat alle opdracht-kritieke SQL Serverinstanties en hun databases wanneer nodig tegen de onderneming en het eind - gebruikers dadelijk beschikbaar zijn. De bruikbaarheid is een zeer belangrijke pijler van het SQL Serverplatform, en SQL de Server 2019 (15.x) introduceert vele nieuwe eigenschappen en verhogingen die bedrijven toelaten om ervoor te zorgen dat hun databasemilieu's hoogst beschikbaar zijn.
Beschikbaarheidsgroep
LIJST 12
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Tot vijf gesynchroniseerde kopieënsql de Server 2019 (15.x) verhoogde het maximumaantal gesynchroniseerde kopieën van 3 in SQL Server 2017 (14.x) tot 5. U kunt 5 exemplaren van deze groep voor automatische failover in deze groep vormen. Er zijn 1 primair exemplaar en 4 gesynchroniseerde secundaire exemplaren.
Het secundaire exemplaar aan primaire redirection van de exemplaarverbinding laat clienttoepassingverbindingen toe om aan het primaire die exemplaar ongeacht de doelserver worden geleid in de connection string wordt gespecificeerd. Voor meer informatie, zie Secundaire Replica aan Primaire Redirection van de Replica Lees-schrijfverbinding (AlwaysOn-Beschikbaarheidsgroep).
HADR gelijkheid Elke Software Assurance de klant van SQL Server drie verhogingen aan om het even welke versie van SQL Server zal kunnen gebruiken die Microsoft nog steunt. Voor meer informatie, te zien gelieve hier de aankondiging.

herstel
LIJST 13
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Versnel databaseterugwinning verminderen terugwinningstijd na het opnieuw beginnen van of het annuleren van long-running transacties door databaseterugwinning (ADR) te versnellen. Zie het Versnellen van databaseterugwinning.

Resumableverrichting
LIJST 14
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De online gegroepeerde de indexgeneratie en de regeneratie van de kolomopslag zien online het Uitvoeren van indexhandelingen.
Generatie van de de opslagindex van de Resumable ziet de online rij online het Uitvoeren van indexhandelingen.
De pauze en hervat het aanvankelijke aftasten van transparante gegevensversleuteling (TDE) ziet Transparante Gegevensversleuteling (TDE) aftasten-Pauze en hervat.

Platformselectie
SQL de Server 2019 (15.x) wordt op de innovaties voortgebouwd reeds in SQL Server 2017 (14.x) worden geïntroduceerd, wordt ontworpen om u toe te laten om SQL Server in werking te stellen op het platform van uw keus en meer eigenschappen en Hogere veiligheid te bereiken die.
Linux
LIJST 15
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De exemplaarsteun ziet SQL Serverreplicatie op Linux.
De steunen Microsoft Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) zien hoe te MSDTC op Linux vormen.
De leveranciers van de de derdeadvertentie van OpenLDAPsteunen gelieve te verwijzen naar het leerprogramma: Het gebruiken van Active Directory-Authentificatie met SQL Server op Linux.
Zien de machine lerende diensten op Linux het Installeren van SQL de lerende diensten van de Servermachine (Python en R) op Linux.
De het TempDBverbeteringen standaard, zullen een nieuwe installatie van SQL Server op Linux tot veelvoudige TempDB-gegevensbestanden (tot 8 die gegevensbestanden) op het aantal logische kernen worden gebaseerd leiden. Dit is niet op op zijn plaats secundaire versie of primaire versieverbeteringen van toepassing. De grootte van elk TempDB-dossier is 8 MB, en de de auto-groeigrootte is 64 MB. Dit gedrag is gelijkaardig aan de standaardsql Serverinstallatie op Vensters.
PolyBase op Linux ziet het Installeren van PolyBase op Linux voor schakelaars niet-Hadoop. Zie PolyBase-type afbeelding.

Van de veranderingsgegevensopslag (CDC) de steunsql de Server 2019 (15.x) op Linux steunt nu veranderingsgegevensopslag (CDC).

container
De gemakkelijkste manier beginnen SQL Server te gebruiken is containers te gebruiken. SQL de Server 2019 (15.x) wordt op de innovaties voortgebouwd in vroegere versies worden geïntroduceerd en ontworpen die om u toe te laten om SQL Servercontainers op nieuwe platforms op een veiligere manier op te stellen en meer eigenschappen te bereiken.
LIJST 16
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
Microsoft-de Containerregistratie de Microsoft-Containerregistratie vervangt nu Dokwerkerhub met nieuwe officiële Microsoft-containerbeelden, met inbegrip van SQL Server 2019 (15.x).
SQL van de niet-wortelcontainer de Server 2019 (15.x) introduceert de capaciteit om veiligere containers te creëren door het SQL Serverproces als niet-wortelgebruiker standaard te beginnen. Zie Bouw en lopende SQL Servercontainers als niet-wortelgebruiker.
Red Hat verklaarde containerbeeld die met SQL Server 2019 (15.x) beginnen, kunt u SQL Servercontainers op Red Hat Enterprise Linux in werking stellen.
PolyBase en machine het leren steunsql de Server 2019 (15.x) introduceert nieuwe manieren om SQL Servercontainers, zoals de machine lerende diensten en PolyBase te gebruiken. Controleer sommige voorbeelden in SQL Server in de bewaarplaats van containergithub.

Installatieopties
LIJST 17
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De nieuwe geheugen plaatsende opties plaatsen „Minimumservergeheugen (MB)“ de de serverconfiguraties en van het „Maximumservergeheugen (MB)“ tijdens installatie. Merk „Database-engineconfiguratie - Geheugen“ pagina, evenals aan opdrachtprompt om SQL Server binnen, en parameters te installeren. De geadviseerde waarde volgt de richtlijnen van de geheugenconfiguratie in de de configuratieopties van het servergeheugen. USESQLRECOMMENDEDMEMORYLIMITSSQLMINMEMORYSQLMAXMEMORY
De nieuwe Opstelling van parallellisme plaatsende opties configuratie de van de „maximumparallellisme“ server tijdens installatie. Voor meer informatie, zie „Database-engineconfiguratie de pagina - van MaxDOP“, en installeer SQL Server van opdrachtprompt in de parameters. De standaardwaarde volgt de maximumparallellismerichtlijnen in de de configuratieoptie „Maximumparallellisme“ van de configuratieserver. SQLMAXDOP
Server/CAL van de vergunningsproductcode de plaatsende waarschuwings als een ondernemingsserver/CAL een vergunningsproductcode zijn ingegaan, en er zijn meer dan 20 fysieke kernen op de computer, of 40 logische kernen bij het hyperthreading wordt toegelaten, een waarschuwing zullen tijdens het installatieproces worden getoond. De gebruiker kan nog de grens bevestigen en blijven of plaatsend, een vergunningssleutel ingaan die het maximumaantal bewerkers in het besturingssysteem steunt.

SQL de Lerende Dienst van de Servermachine
LIJST 18
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De op verdeling-gebaseerde modellering het kan worden gebruikt om sp_execute_external_scriptnew parameters toe te voegen om een extern manuscript voor elke gegevensverdeling te verwerken. Deze eigenschap steunt opleidings veelvoudige kleine modellen (één model per gegevensverdeling) in plaats van één groot model. Zie het Creëren van een op verdeling-gebaseerd model.
Windows Server-het Failovercluster de hoge beschikbaarheid van de machine lerende diensten kan op een Windows Server-failovercluster worden gevormd.

SQL Server Analysis Services
Deze versie introduceert nieuwe eigenschappen en verbeteringen voor prestaties, middelbeheer, en cliëntsteun.
LIJST 19
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De berekeningsgroep in modelBy die in tabelvorm gemeenschappelijke metrische uitdrukkingen in „groeperen berekende punten“, de berekeningsgroep kan het aantal overtollige metrische waarden beduidend verminderen. Meer leren, zie de berekeningsgroep in het model in tabelvorm.
Kruis van de vraag is het dwarsvraag een configuratie van het lijst modelsysteem die de reactietijd van de gebruikersvraag onder hoge overeenstemming kan verbeteren. Meer leren, zie Vraagkruis.
Many-to-many verhouding in model Many-to-many verhoudingen in tabelvorm wordt toegestaan tussen lijsten, en de kolommen in beide lijsten zijn niet uniek. Voor meer informatie, zie Verhoudingen in het lijstmodel.
De het bezitsmontages van het middelbeheer Deze versie omvat nieuwe geheugenmontages: Geheugen QueryMemoryLimit voor middelbeheer, DbpropMsmdRequestMemoryLimit, en OLAP-Vraag RowsetSerializationLimit. Voor details, zie Geheugenmontages.
Het geheime voorgeheugen van machtsbi verfrist controlemontages Deze versie de ClientCacheRefreshPolicy-attributen introduceert, die de caching gegevens van de dashboardtegel en rapportgegevens zullen vervangen wanneer de dienst van Machtsbi Live Connect-aanvankelijk rapporten laadt. Voor meer informatie, zie Algemene eigenschappen.
Online maak Online vast vastmaken kan worden gebruikt om lokale gelezen replica's in een milieu schaal-uit te synchroniseren. Meer leren, zie Online Gehechtheid.

SQL Server Integration Services
Deze versie introduceert nieuwe eigenschappen die dossierverrichtingen verbeteren.
LIJST 20
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De flexibele dossiertaken voeren dossierhandelingen op de het lokale bestandssysteem, Azure Blob-opslag, en Azure Data Lake Storage Gen 2 uit. Taken van het Weergeven de flexibele dossier.
De flexibele het dossierbron en doel lezen en schrijven gegevens aan Azure Blob-opslag en Azure Data Lake Storage Gen 2. Zie flexibele dossierbron en flexibel dossierdoel.
SQL Server Master Data Services
LIJST 21
Nieuwe eigenschappen of updatesdetails
De steun voor Azuurblauwe SQL database beheerde de Gastheermaster data services van de instantiedatabase op de beheerde instantie. Zie Master Data Servicesinstallatie en configuratie.
Nieuw HTML controleert de HTML-controle vervangt alle vorige Silverlight-componenten. De Silverlightgebiedsdelen zijn verwijderd.

SQL Server Reporting Services
Deze versie van de steun van SQL Server Reporting Serviceseigenschappen voor Azuurblauwe SQL beheerde instanties, de reeksen van de Premiegegevens van Machtsbi, verbeterde toegankelijkheid, Azure Active Directory-toepassingsvolmacht, en transparante databaseencryptie. Het zal ook Microsoft Report Builder bijwerken. Voor meer informatie, zie Nieuw in SQL Server Reporting Services.

SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 0SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 1SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 2

Bedrijfinleiding
Shenzhen Maike Electronic Commerce Co. , Is Ltd in 2016 wordt opgericht, een in werking gestelde van de computerhardware en software elektronische handeldetailhandelaar die. Ons traditioneel bedrijfsmodel is gebaseerd op kwaliteit, doenbaarheid, en gebruikerservaring. Als de industrieleider in software en technologie kleinhandels, is de klantentevredenheid ons nummer één prioriteit. Ons verenigd doel bij Eerste Software is een universele oplossing voor de software en de hardwarebehoeften van elk van onze klant te leveren, terwijl het handhaven van de laagste prijzen van de industrie.
SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 3
SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 4
SQL Server 2019 STD OEM ZEER BELANGRIJKE CODE met Origineel Microsoft-Besturingssysteem 5

Onze Diensten & Sterkte

1, antwoordt op tijd
Wij zullen aan uw nieuws op tijd antwoorden om ervoor te zorgen dat uw vragen tijdig zullen worden beantwoord.
2, Geschikte Levering
Na betaling, zullen wij geschikt gebruik de goedkoopste evenals veilige en snelle manier voor al uw pakket waarborgen. Voor sleutels, zullen wij verzenden naar u door E-mail of Alibaba-platform.
3, de Naverkoop Technische Diensten
In het recentere gebruik en installatieproces van het product, zal de Vergunning met uw devices.you worden verbonden kan ons contacteren, zullen wij technologie-steun met installatieproces bevrijden, die de problemen oplossen door het product worden gebracht, kunnen wij de naverkoop technische diensten ook verlenen.
4, Aangepaste Beschikbaar
Voor het pakket, is het Aangepaste vereiste beschikbaar, is OEM&ODM welkom.
5, Korting aan Verdeler
Speciale die korting en bescherming van verkoopgebied aan onze verdeler wordt geboden.
de 6,24 urendiensten
E-mail/Mobiel/wat app is allen 24 beschikbare uren zijn aangezien u nodig hebt.
Skype: leef: .cid.12af4cd0de86b250
FAQ
Q: Hoe kan ik de prijs krijgen?
A: Wij citeren gewoonlijk binnen 24 uren nadat wij uw onderzoek krijgen (behalve weekend en vakantie), de meer hoeveelheid, beter
prijs. De kleine kleinhandelsorde is beschikbaar.
Q: Kan ik steekproeven plaatsend orden kopen?
A: Yes.Please voelen vrij om ons te contacteren.
Q: betalingstermijnen?
A: T/T, de Western Union, de verzekering van de alibabahandel. het kan overeen te komen zijn.
Q: Wat is de verzendwijze en de Levertijd?
A: Bulkorder: Wij hadden genoeg voorraad, zo 1-3 het werkdagen na betaling.
verscheept door overzees, door de lucht of door uitdrukkelijk (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX en ect). Gelieve te bevestigen met ons alvorens orden te plaatsen

 

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591