products

Microsoft Office-Huis en Multitaal van de Bedrijfs 2013 Activerings de Zeer belangrijke code

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: CE
Modelnummer: Office 2013-Huis en Bedrijfssleutel
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $18
Verpakking Details: Verzend per E-mail
Levertijd: 1-2 DAGEN
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000PCS/DAY
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Microsoft Productnaam: Het Huis en de Zaken van Office 2013
Systeem: vensters 10 Sleutelwoord: Office 2013-HB
Versie: bureau 2013home en zaken voor PC-sleutel Kostuum voor: PC
Het omvatten: Sleutel Activeringsmedia: Online
Modelnummer: Office 2013-HB Type: bureau 2013 HB productcode
Hoog licht:

Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2013 Activeringssleutel

,

Het Huis van Microsoft Office 2013 en Bedrijfssleutel

,

Het Huis van PC Office 2013 en Bedrijfssleutel


Productomschrijving

Microsoft Office-Huis & van de de vergunnings zeer belangrijke code van het Bedrijfs 2013 Activerings de Zeer belangrijke Bureau taal van Muliti-

 

Producthoogtepunten

 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft OneNote 2013
 • Vergunning gegeven voor Huis en Commercieel Gebruik
 • Voor Vensters Één

 

Systeemvereisten

 

Besturingssysteem: Vensters 7/8/10

 

 

De Pagina van het productdetail

 

 

1, Producthoogtepunten

· Both steun met 32 bits en met 64 bits

· 100% echte Office 2013-Huis en Bedrijfssleutel

· De éénmalige vergunning van het Aankoopleven

· Regionaal Beperkingen: Globale vergunning, beschikbaarheid Wereldwijd

· Online Updatesteun: Houd uw Bureau bijgewerkt

· Steun 1 Gebruiker/1Device

· 1 installatie, Looppas op MacOs

· Vergunning voor Huis en Commercieel Gebruik

2, omvatten

· Word

· Excel

· PowerPoint

· Outlook

· OneNote

Vergunning & Levering: Dit is de Volledige versie met Levenvergunning Wereldwijd. Als u downloadverbinding nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. U kunt altijd of overdracht aan een andere PC opnieuw installeren

 

3, Beschrijving

 

Het Huis van Microsoft Office 2013 en de Zaken, dit zijn een echte Microsoft-softwarevergunning die geldig is om steun van Microsoft direct te worden en software-updates zonder enige beperking te ontvangen.
Van de vergunningssleutel en Download de Instructies zullen aan u binnen 24 uren worden met de elektronische post verstuurd.

 

Beheers de diverse eisen van het bureauwerk met Microsoft Office-Huis en Zaken 2013. Met de nieuwe, geschikte functies in het Woord, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote-Bureautoepassingen, Microsoft Office-voorziet de Reeks 2013 u van efficiënte steun in uw werk en verbetert uw flexibiliteit. Creeer in een oogwenk professionele presentaties, aantrekkelijke klant mailshots en bedrijfsbrieven. U kunt grote volumes van gegevens ook verwerken en dit in grafieken illustreren.

Alle toepassingen in het Huis en de Zaken van Office 2013 zijn herwerkt. Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook hebben een aantrekkelijke, moderne blik, overeenkomstig huidige Venstersversies. De gebruikersvriendelijke programmainterface verleent u directe toegang tot zeer belangrijke hulpmiddelen. Bovendien heeft Microsoft hun toepassingen met nieuwe functies uitgebreid.

Nieuwe eigenschappen in Office Home en Zaken 2013

 • Creeer, geef en open PDF-gemakkelijk dossiers zeer in Word 2013 uit. U hebt niet meer een afzonderlijk programma nodig.
 • De rol door documenten gemakshalve met enkel één jat op aanraking-geoptimaliseerde gelezen wijze.
 • Integreer Internet-video's, bijvoorbeeld van YouTube, in uw Word document.
 • De Flits vult functie in Excel 2013 invult automatisch een waaier van geselecteerde gebieden.
 • De gegevens kunnen snel en gemakkelijk worden geanalyseerd, en automatisch verrijkt met extra informatie, met Snel analyseer functie.
 • Gebruik de verbeterde malplaatjes en stel aantrekkelijker uw grafisch resultaten voor en.
 • Gebruik de optie om twee afzonderlijke meningen in PowerPoint 2013 op presentatiewijze te tonen, en u kunt nota's ingaan over het verwijzingsscherm.
 • De schakelaar tussen dia's op een tablet met één jat van de vinger.
 • Gebruik de nieuwe ontwerphulpmiddelen en profiteer van de intelligente leiderslijnen.
 • Verbind Outlook 2013 met uw rekening van Microsoft Webmail en roep uw e-mail, contacten en benoemingen van op overal.

Nieuwe ontwerp en aanrakingsoptimalisering

Het Huis en de Zaken van Office 2013 zijn geoptimaliseerd voor Windows 8. De vertrouwde tegel ziet is goedgekeurd eruit. Het ontwerp is aangepast en gehad een heldere blik. De optimalisering voor aanrakingsapparaten heeft aanrakingsverrichting op een afzonderlijke wijze vereenvoudigd. Het vergrote aanrakingsgebied en het betere virtuele toetsenbord maken het nog voor u gemakkelijker om Bureautoepassingen op uw tablet te gebruiken.

Eenvoudigere navigatie in het Huis en de Zaken van Office 2013

De intuïtieve en duidelijk gestructureerde menunavigatie helpt u om en regelmatig tussen individuele Microsoft Office-Huis & Zaken 2013 programma's snel te navigeren. Individuele Microsoft Office-Reeks 2013 toepassingen heeft een gestructureerd gebruikersinterface. Het menulint is standaard gehandicapt en werkt slechts wanneer u het werkelijk nodig hebt. Het vertrouwde „Dossier“, „geeft“ uit, de „Weergeven“ enz. rubrieken worden getoond in een smallere bar op de hogere rand. De inhoud wordt slechts volledig getoond als u kiest.

Geef uit van overal met Microsoft Office-Huis en Zaken 2013

Voer uw dagelijks taken en bureauwerk efficiënter met online toegang uit. De integratie van Microsoft OneDrive helpt u om uw documenten op verschillende apparaten te synchroniseren. Dit staat u toe om buigzaam te werken. Niet alleen wordt de toegang tot uw documenten en dossiers vereenvoudigd, maar het delen met vrienden en collega's geeft geen problemen. Voorts met het vrije Office Web Apps kunt u tot uw dossiers online toegang hebben en uitgeven. Uw werkplaats is u vereist het overal om te zijn.

Microsoft Office-het Huis en de Zaken 2013, met zijn nieuwe eigenschappen en gebruikersvriendelijke interface, bieden u de perfecte stichting voor het werken bij uw PC aan. Het Bureaupakket is ideaal voor zowel privé gebruikers als ondernemingen.

 

Systeemvereisten

 

Computer en Bewerker: 1 GHz of de snellere met 64 bits bewerker van x86 of met SSE2-instructiereeks Geheugen: 1 GB RAM /2 (met 32 bits die) GB RAM (met 64 bits) voor grafiekeigenschappen en bepaalde geavanceerde functionality2 wordt geadviseerd Harde schijf: 3.0 GB van beschikbare schijfruimte Vertoning: resolutie 1366 x 768 Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Vensters 2008 R2 met .NET 3,5 of groter Grafiek: De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX10-grafiekkaart

Microsoft Office-Huis en Multitaal van de Bedrijfs 2013 Activerings de Zeer belangrijke code 0Microsoft Office-Huis en Multitaal van de Bedrijfs 2013 Activerings de Zeer belangrijke code 1Microsoft Office-Huis en Multitaal van de Bedrijfs 2013 Activerings de Zeer belangrijke code 2

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591